Najdrahší Volkswagen sveta je luxusne upravený Multivan. Toto auto sa interiérom nemusí hanbiť pred najluxusnejšími limuzínami sveta. 

Za cenu tohto auta by ste kúpili 6 Arteonov alebo 5 Touaregov. Volkswagen T5 Multivan je najdrahší Volkswagen na svete. Jeho cena je neuveriteľných 262 000 €! Aj v bežnom cenníku sa dokáže toto auto vyšplhať na slušnú sumičku, ani zďaleka však nie na tak vysokú. Na to, aby ste za Multivan dali viac než 260 000 €, musí ísť o špeciálnu verziu Business, ktorú však nemá v ponuke priamo automobilka. Ide v zásade o špecifický tuning. Ponúka ho firma Klassen, špecializujúca sa na luxusné úpravy dodávok. Tie sa komfortom môžu smelo pozrieť do očí drahým limuzínam.

Najdrahší Vlkswagen

Cestujúci tu nájdu prakticky všetko, po čom človek v luxusnom aute túži. Štyri samostatne nastaviteľné sedadlá – vyhrievané a odvetrávané, potiahnuté alcantarou a kožou. Pracovať sa dá na výsuvných stolíkoch, ak by na to došlo. Toto miesto má však byť oázou pokoja a oddychu. Pohľad upúta 32“ obrazovka schopná premietať 4 rôzne obrazy naraz, o akustiku sa stará špičkové stereo a o zábavu 3D kino či Playstation. K tomu si môžete dať kávu, alebo čokoľvek iné z baru, na čo budete mať chuť. 

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Dôležitou stránkou luxusného auta je podvozok. O tom nič bližšie nevieme, no zrejme tiež nepôjde o štandardné „dodávkové“ naladenie. Pod kapotou je koncernový benzínový dvojliter TSI s výkonom 154 kW (204 k). Auto má pohon všetkých kolies 4motion a šesťstupňový automat DSG. Auto, na ktoré sa pozeráte, je skutočný kus so 100 najazdenými kilometrami. Stojí v showroome a čaká na budúceho majiteľa. Otázkou ostáva, aký je záujem ľudí o také úpravy a aké sú ich predaje. Ktovie, koľko si ten kúsok ešte počká, kým ho niekto vezme domov. A či vôbec?

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Klassen má s luxusnými vozidlami bohaté skúsenosti

Zdroj: autoforum.cz