Tuning Show Bardejov patrí ako jeden z mála medzi medzinárodné tuning zrazy na východe SR.

Opäť tak, ako minulý rok ide o oficiálny klubový zraz BardUnited. Organizátori na udalosť srdečne pozývajú. Buďte súčasťou jedinečného podujatia, či už ako vystavovateľ, alebo návštevník. Práve v tento deň privíta historické centrum Bardejova fanúšikov automobilovej kultúry a tuningu. Vstup je úplne bezplatný. Registračný poplatok pre vozidlá je 10 €, čo je zároveň registračný poplatok do súťaže krásy vozidiel. Registrácia do ostatných súťaží je bez poplatku! Celodenný program, desiatky jedinečných vozidiel a množstvo súťaží pre účastníkov a návštevníkov.

Pre súťažiacich organizátori pripravili: 
  • Show & Shine, kde bude vyhodnotených 10 najkrajších áut zrazu,
  • Light Tuning alebo súťaž o najlepšie vysvietené auto,
  • Najstaršie auto – cena pre najstarší veterán, ktorý dorazí na zraz,
  • Najhlučnejší výfuk – kategória autá a kategória motorky,
  • Meranie hudby alebo akustického tlaku – rozdelenie na 3 kategórie a to SPL1, SPL2 a SPL3+.
Kto bude hladný či smädný, môže zájsť k výčapu, kde si určite každý návštevník príde na svoje. Organizátori nezabudli ani na celé rodiny s deťmi. K dispozícii budú pre tých najmenších skákacie hrady, či iné hry, ktoré bude mať pod taktovkou detský animátor. 
 
Vo večerných hodinách sa môžete tešiť na spanilú jazdu mestom, po ktorej bude nasledovať hudobné a tanečné vystúpenie.

Tuning v Bardejove má niekoľko výhod. Okrem vyššie spomenutého voľného vstupu pre návštevníkov aj to, že na ňom nehrozí také riziko pre rodiny s deťmi, vďaka statickej povahe. Navyše sa koná v centre mesta, ktoré je už takmer 20 rokov zapísane v zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva Unesco. Navyše Bardejov a jeho okolie ponúka krásne miesta, ktoré môžete cestou navštíviť. Za zmienku stoja Bardejovské kúpele alebo neďaleký skanzen. Takže ak neviete čo v sobotu a chcete podniknúť napr. rodinný výlet, toto je ideálny nápad.