Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov
Záverečné 8. kolo európskeho šampionátu Federal King of Europe Drift - ProSeries sa koná na SlovakiaRing cez víkend 8. a 9. októbra 2016.

Kováčik zatiaľ na 4. mieste

Medzi kráľmi jazdy dverami napred je Noro Kováčik aj tento rok. Po 6. kolách mu v celkovom hodnotení patrí výborné 4. miesto. O štvrtý titul v ProSeries bude chcieť z 3. miesta zabojovať Maďar Adam Kerényi, no pred ním je v hodnotení ešte jeho krajan András Molnár. Tejto sezóne, aspoň zatiaľ, kraľuje Holanďan Remmo Niezen, ktorý už má na titul šampióna série Drift Allstars z roku 2009.

Preteky na SlovakiaRingu týmto poradím môžu zatriasť, pretože vo finálovom kole udeľujú dvojnásobné body! Tisícky nadšených divákov tak môžu k titulu dohnať aj nepochybne skvelého jazdca Norberta Kováčika. Určite by ste ho tu mali prísť podporiť, bez ohľadu na počasie. Nerobte si teda o dva týždne na víkend žiadne veĺké plány. Špeciálne na nedeľu nie! :)

O napínavé divadlo bude postarané. V kvalifikácii sa bude treba najprv dostať medzi 32 najlepších a vo vyraďovacích pretekoch dvojíc sa bude hodnotiť rýchlosť, štýl, samotný drift a napríklad aj tesnosť súbojov. Každý rok odchádzajú diváci z finále KOE nadšení, tento rok to určite nebude inak. Vstupenky na Federal Drift King of Europe finále na SLOVAKIA RINGU sú v predaji na stránke slovakiaring.sk alebo v sieti www.ticketportal.sk