Z víťazstva na Keskomobile Auto Show na Slovakia Ringu sa tešil Poliak Grzegorz Grzyb na Škode Fabia R5.

V prvej rýchlostnej skúške, ktorá viedla z väčšej časti po obslužných komunikáciách Slovakia Ringu, zajazdili na desatinu sekundy rovnaký čas Slovák Jaroslav Melichárek na Forde Fiesta RS WRC a Poliak Grzegorz Grzyb na Škode Fabia R5. Tesne za nimi boli aj Čech Roman Odložilík a Slovák Martin Koči.

Druhá rýchlostnú skúšku vyhral Poliak Grzegorz Grzyb, ktorý už roky jazdí vo farbách slovenského tímu Rufa Sport. Bratia Melichárkovci museli z boja odstúpiť, a tak sa na druhé miesto posunul Roman Odložilík, ktorý jazdil na Forde Fiesta R5. Tretia priečka v celkovom poradí patrí Martinovi Kočimu na Škode Fabia R5.

V štartovom poli sme mohli vidieť aj množstvo veľkých mien. Za všetky spomeňme nestarnúceho Igora Drotára, ktorý skončil celkovo na 5. mieste. Výborný výkon predviedla aj hviezdna posádka Štefan Rosina – Ivan Jakeš. Náš najlepší okruhový jazdec už aktívne nepreteká, Auto Show bol jeho jediný štart v tomto roku. Jazdu v súťažnom aute si však poriadne užil a o rýchlosť neprišiel. V RS1 skončil na fantastickom 5. mieste, a to zvoľnil ešte pred fotobunkou. V druhej RS ho zradil brzdový kotúč na pravom prednom kolese, inak by so svojou Fabiou WRC určite miešal poradím na popredných priečkach. Keskomobile Auto Show na Slovakia Ringu nakoniec vyhral Poliak Grzegorz Gryb.

Keskomobile Auto Show uzavrel sezónu na Slovakia Ringu. Okruh pri Orechovej Potôni teraz čaká zimná prestávka a už koncom januára 2018 začiatok novej sezóny.

Keskomobile Auto Show dal bodku za sezónou 2017

Na Slovakia Ring si prišiel zapretekať aj Štofi Rosina

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov