Tím Kart 1 Arena Racing ide na okruhy, na štarte ich uvidíme v Lotusoch Elise a Mazde MX-5 Cup.

Pätica pilotov

V Kart 1 Arena Racing nájdeme pretekárov a pretekárky, ktorí sa stretávali na motokárach práve v Kart 1 Arene, vyskúšali si aj jazdu na okruhu a dnes prichádzajú s novým tímom. Aby som dlho nechodil okolo horúcej kaše, nájdeme tam päť pilotov, ktorí v sezóne 2016 budú jazdiť na Lotusoch Elise (dva z nich môžete vidieť v Kart 1 Arene) a Mazde MX-5 Cup.

Tím Kart One Racing Team, zoznámte sa

Tomáš Bizub, Veronika Vanyová, Marcel Liedl a ich Lotusy Elise

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Začnime z ostra, v tíme jazdí Tomáš Bizub, ktorý je historický prvý Majster Slovenska v halových motokárach a patrí medzi najlepších halových motokáristov na Slovensku. Minulý rok skončil druhý v súťaži RaceStar, vďaka čomu mohol pretekať celú sezónu v Swift Cup Europe. Tomáš neostal dlžný svojej povesti, v Swift Cup Europe vybojoval titul Majstra Európy. V tejto sezóne ho uvidíme v čiernom Lotuse Elise.

Pretekanie nie je dnes len mužský šport, dokazuje to Veronika Vanyová. Aj ju nájdete na v Kart 1 Arene často, patrí k najrýchlejším ženám v hale. Okrem toho je rýchla aj na okruhoch, pretekala v Lotus Ladies Cupe, vyskúšala si aj Slovenský Okruhový Pohár, kde v sezóne 2015 získala 2. miesto a v Lotus Cup Europe vyhrala ženskú kategóriu. Veronika je na okruhoch ako doma, jej Lotus Elise je žltý.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Ďalším pretekárom tímu je Marcel Liedl. Na okruhoch i kopcoch má toho odkrútené veľa, spomeňme napríklad 1. miesto vo Majstrovstvách Slovenska vo vytrvalostných pretekoch v roku 2010, kopec 1. miest v pretekoch automobilov do vrchu, či už to bola Fabia Cup alebo Leon Cup. Marcel vyhral motokárový Open Cup v roku 2012 a reprezentoval Slovensko na Majstrovstvách Sveta v halových motokárach, odkiaľ priniesol bronzovú medailu. Ak uvidíte na trati oranžovo-čierny Lotus Elise, sedí v ňom Marcel Liedl.

Pre Timeu Glossovú je Kart 1 Arena Racing krokom vpred. Doteraz sme je mohli vidieť v motokáre, kde hviezdila v Open Cupe. V sezónach 2012 a 2013 vyhrala kategóriu Rotax Max 125 a v roku 2015 vybojovala 2. miesto v kategórii KZ 125. Táto sezóna bude ale iná, Timea nasadne do ružovo-čiernej Mazdy MX-5 Cup a bude pretekať v MX-5 Cupe.

Tím Kart One Racing Team, zoznámte sa

Lotusy Elise tímu Kart 1 Arena Racing

Nezabudli sme ani na piateho pretekára tímu, je ním Ivan Lexa, ktorý má už svoje odkrútené aj na halových motokárach a vyskúšal si aj okruh. V sezóne 2015 sa zúčastnil seriálu Hankook Racing Cup, kde jazdil na Suzuki Swift a v Slovenskom Okruhovom Pohári získal 4. miesto. V roku 2015 bude Ivan pretekať v Lotuse Elise.

Tomáš Bizub

V Lotuse vás môže previezť aj Tomáš Bizub

Kart 1 Arena Racing chce počas sezóny 2016 štartovať hneď v niekoľkých seriáloch. Uvidíme ich na pretekoch Slovenského Okruhového Pohára, FIA CEZ Championship a Hankook Racing Cup. Lotus Elise je výborné okruhové auto, vyskúšať si jazdu v ňom nemusí byť len prianie, môžete si ho prenajať, či už na jazdu na okruhu, alebo na podujatia, ako sú rôzne preteky, či slalom. Ak vám ale strach nedovolí sadnúť za volant, je tu Race Taxi, stačí si len vybrať pretekára, ktorý vám ukáže jazdu s Lotusom na limite a zažiť ten adrenalín zo sedadla spolujazdca. Všetky informácie nájdete na stránke tímu Kart 1 Arena Racing.