Lamborghini Aventador má 6,5 litrový V12 s max. výkonom 515 kW (700 k). Stovku zvládne za 2,8 sec. a prekoná tempo 350 km/h.

Partia šikovných vtipálkov v kreatívnej agentúre v Británii sa rozhodla, že jazdné Lamborghini Aventador, ktoré pôvodne patrilo známej tvári KSI by mohlo byť skvelé promo na inak veľmi serióznu aktivitu. Premenili ho na najrýchlejšie auto autoškoly. Asi nie len na ostrovoch, ale v celej Európe a možno aj na svete. Samozrejme, nejedná sa o pravú autoškolu, ktorá v ničom inom nepodnika. Taký biznis model by asi neobstál ani v Británii. Špeciálne tieto mesiace nie, keď sa krajina nachádza v kŕčoch Brexitu už viac než rok. Je to skvelo vymyslené promo na aktivitu úradov, ktorá sa volá GET Licenced. Ide o iniciatívu pomoci ľuďom nájsť si prácu, vzdelanie, zručnosti na lepšie uplatnenie na trhu práce. Web GET Licensed ponúka skutočne pestré portfólio služieb a vzdelania, zďaleka nie len autoškolu, ale aj tú, samozrjeme. Je to vyhľadávač, ktorý slúži nie len Londýnčanom, ale obyvateľom celej Veľkej Británie.

Celé je to však veľmi vydarená promo aktivita. Napriek tomu je možné získať kurz autoškoly aj v tomto zeleno-oranžovom superšporte. Tento úžasný taliansky supercar Lamborghini Aventador má pohon oboch náprav a automatickú prevodovku. To nováčikom zásadne zjednoduší prvé kilometre. Ak by sa už teda niekto pre kurz autoškoly práve v tomto aute našiel. 10 výučbových hodín stojí 20 000 libier, čo je asi 23 000 €. Nie je vôbec vylúčené, že aj v Londýne sa nájde niekoľko mladých dosť bohatých recesitstov, ktorí nebudú mať problém ani morálnu zábranu vyšplechnúť za autoškolu cenu hodnú pekného nového auta. Isté však je, že tento virál neobletí len ostrovy, ale minimálne celú Európu, ak nie aj celý svet. A to šlo až v prvom rade :)