Začali ste tento rok s odhodlaním, že urobíte zmenu vašich návykov? Nový rok je síce ideálnym obdobím pre novoročné predsavzatia a na boj so zlozvykmi, ale jeden mesiac vám k tomu zrejme nepostačí. Motivácia a pevná vôľa hrá veľmi dôležitú úlohu.

Vedeli ste, že stres spúšťa mnohé zlozvyky?

Medzi jeden z najčastejších zlozvykov patrí fajčenie. A práve jedným z hlavných spúšťačov fajčenia je stres. Ak sa necítime vo svojej koži, cítime neistotu, vysoké tempo v práci, trápia nás vzťahy a ďalšie problémy v súkromnom živote – to všetko môže vplývať aj na fajčiarov, ktorí potom po cigarete siahnu čoraz častejšie. Cigaretový dym nie je určite vhodným spoločníkom na ceste za lepším životným štýlom.

A vedeli ste, že nikotín ako stimulant síce vyvoláva závislosť, a preto nie je bez rizika, avšak jeho účinky nie sú karcinogénne. Skutočným páchateľom je decht, ktorý vzniká pri horení cigarety, pretože predstavuje zmes chemických zlúčenín a tie obsahujú karcinogénne a toxické látky nebezpečné pre naše zdravie. A aj keď je najlepšie prestať s fajčením a užívaním nikotínových výrobkov úplne, nie vždy to ide „ako po masle“. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu prejsť na bezdymový začiatok roka, ktorý ich vďaka unikátnej technológii dokáže posunúť k pozitívnejšej zmene – môžu sa cigariet a dymu zbaviť navždy. Lepšiu voľbu ako klasické cigarety predstavuje pre dospelých fajčiarov bezdymová alternatíva IQOS ILUMA.

Limitovaná edícia a nový začiatok bez dymu

IQOS ILUMA a jej limitovaná edícia STARDRIFT zaujme holografickými vzormi inšpirovanými vesmírom a súhvezdiami. Pri použití zariadenia nedochádza k spaľovaniu tabaku, pretože produkuje aerosól, ktorý je bez zápachu a obsahuje výrazne menej škodlivých látok ako klasické cigarety. IQOS ILUMA je tak lepšou voľbou ako klasické cigarety.Limitovaná edícia STARDRIFT ponúka tri variácie od prémiovej ILUMA PRIME až po zariadenie „všetko v jednom“ ILUMA ONE.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Foto: PMI