Životný štýl prameniaci zo záľuby 

Pre majiteľov športových áut, motoriek alebo veteránov sa často stane záľuba ich životným štýlom. Ochotne venujú mnoho voľného času výstavám, rôznym zrazom, či besedám a často sa stanú i súčasťou skupiny na sociálnych sieťach, ktorá im poskytne nové informácie zo sveta áut. Svoj štýl sa neboja prezentovať ani prostredníctvom oblečenia. Motorkárov vídame v kožených bundách či kombinézach, pod ktoré sa nepochybne hodí tričko s dômyselným odkazom. Milovníci športových áut a veteránov preferujú pohodlnejšie mikiny a tričká, ktoré si v súčasnosti dokážu obohatiť vlastnou tematikou.

Možno si už počul o stránke www.navrhnisi.sk , ktorá  sa špecializuje na potlač tričiek a mikín. Práve pre motorových nadšencov vytvorila špeciálnu kategóriu auto moto, kde ponúkajú tričká s potlačou či mikiny s potlačou. Nájdeš tu obľúbené značky automobilov, ale aj grafiky s legendárnymi veteránmi, športovými autami, motorkami, poľnohospodárskymi strojmi, ako je napríklad traktor Zetor alebo legendárny Karosa autobus, ktorý nás vozil na školské výlety.

Vlastná fotografia auta, ŠPZ alebo nápis podľa tvojich predstáv

Vytvor si tričko s potlačou podľa vlastného námetu. Použi fotografiu svojho auta a doplň ju vtipným textom. Alebo si vyber z množstva hotových motívov áut a personalizuj ju konkrétnou ŠPZ auta, prezývkou či menom budúceho majiteľa. Buď kreatívny a vymysli niečo trefné pre svojho priateľa, otca či partnerku. 

A keďže záľuba v autách nie je len mužská záležitosť, na stránke www.navrhnisi.sk nenájdeš len pánske tričká s potlačou, ale aj dámske tričká s potlačou či ich detské verzie. Čoraz vyhľadávanejšia je aj mikina s potlačou, ktorá rovnako dobre vyzerá ako tričko s potlačou, no v chladnom počasí zahreje omnoho viac. Logo auta či vysnívaný model, ktorý sa stal tvojou srdcovkou, sa môže na tebe vynímať v akomkoľvek počasí.

Potlač, ktorá vydrží 

O kvalite internetového obchodu najlepšie hovoria referencie a dobré recenzie, ktorých nájdeš na najznámejšom porovnávači cien na Slovensku - Heuréke naozaj neúrekom. Chvália najmä rýchle dodanie, čo sa oplatí vedieť, ak si nechávaš výber darčekov na poslednú chvíľu. Pozitívne ohlasy má aj ústretový prístup, možnosť zmeny alebo úpravy objednávky a kvalita oblečenia. 

Výber grafík je obrovský, pokryté sú všetky témy, nielen auto moto, ktoré je pre našich čitateľov alfou a omegou. Vytvoriť si vieš aj vlastné tričko s logom firmy, ktorú vlastníš alebo v nej pracuješ. Veľký úspech majú aj motívy slovenských miest či pohorí, ktoré sa neraz stávajú cieľovým bodom v prípade výletov alebo zrazov. V ponuke sú aj rôzne darčekové predmety a foto darčeky, napríklad hrnček s fotkou auta či milovanej motorky. Praktické darčeky sú koniec koncov tie najlepšie. Určite nimi spravíš radosť.

zdroj: www.navrhnisi.sk