Ručne riadená premávka policajtom: Niektorým motoristom sa to pozdávalo

V priebehu včerajšieho a predvčerajšieho dňa museli policajti z takzvaného Odboru výkonu služby riadiť premávku na križovatke ulíc Bajkalská - Trnavská z dôvodu uskutočňovania výkopových prác potrebných pri odstránení problému v elektrickom vedení. Svetelná signalizácia bola medzičasom spustená.

Nestáva sa vo v3eobecnosti často, že by motoristi policajtov chválili. Isto je za tým aj fakt, že majú okrem iného nevďačnú úlohu rozdávať pokuty za porušenie pravidiel cestnej premávky. V tomto prípade motoristi diskutovali o vzniknutej situácii na križovatke na sociálnych sieťach.

Viacerým sa výkon mužov zákon páčil dokonca viac v porovnaní s tým, keď vyťaženú dopravnú tepnu v širšom centre Bratislavy riadia semafory.

Igor skonštatoval, že "mladý muž to dával na pána v strede". Michal sa pridal k jeho názoru: "Už je to druhý deň a musím povedať, že odvádzajú dobrú prácu." Viktória mala však opačnú skúsenosť: "Odkedy sú tam policajti, pravidelne po 16:00 idem domov vyše pol hodinu. Keď semafor fungoval, do 10 minút som bola doma."

Zdroj a foto: Polícia SR