Nový 3D Alcar konfigurátor ponúka 360° náhľad na vozidlo

Okrem toho má vysokú kvalitu zobrazenia. Výber vhodného dizajnu diskov pre vaše auto bude oveľa jednoduchší a vizutálne presvedčivejší. Nebude už tak nutné si to celé predstavovať. Konfigurátor ALCAR ukáže disky vo vysokej kvalite zobrazenia až po posledný detail: perspektívy, tieňovanie, konkávne plochy a konvexné lúče. Realistické zobrazenie a plynulosť 360° konfigurátora sú bezkonkurenčné.

Nové filtre výberu - 100 % TECHNICKY SCHVÁLENÉ DISKY NA VAŠE AUTO

V snahe zjednodušiť výber bol konfigurátor vybavený zeleným filtrom "ODPORÚČAME". Takto označený disk je pre dané vozidlo na 100 % technicky schválený, nevyžaduje žiadne úpravy na vozidle a dokonale sa naň hodí. Konfigurátor okrem toho zobrazuje technicky zodpovedajúce pneumatiky s príslušnými certifikátmi (VTA, ECE). Ak si užívatelia želajú niečo viac extravagantné, v kombinácii s úpravami na vozidle, môžu tak urobiť jednoduchou zmenou nastavení funkcie filtra.

Disky vyvinuté presne pre vaše auto

V širokej škále presne vŕtaných diskov pre vaše auto nie sú potrebné žiadne vymedzovacie krúžky. V mnohých prípadoch je možné použitie originálneho montážneho príslušenstva a stredovej krytky s logom výrobcu vozidla. Podrobné informácie sú uvedené pod technickými údajmi zvoleného disku.

TUNING - obsahuje AMG, BMW M a AUDI S LINE

ALCAR konfigurátor obsahuje aj originálne tuningové balíčky ako Mercedes AMG, BMW M alebo Audi S line – stačí ich pridať jedným kliknutím! Niečo naviac? Samozrejme, sú tu ešte ďalšie funkcie ako zníženie podvozku alebo tieňovanie skiel.

Znalosti založené na dlhodobých technických poznatkoch

Alcar konfigurátor je založený na dlhoročných skúsenostiach s diskami, pneumatikami, autami, TPMS a nespočetnom množstve TÜV schválení uložených v našej technickej databáze. Výsledkom je, že užívatelia získajú úplný prehľad o vhodných a schválených diskoch, pneumatikách, príslušenstve a TPMS.