Prečo (ne)tankovať prémiové palivá a ako tak urobiť lacnejšie?

Na konci dňa ide o slobodné rozhodnutie každého motoristu. OMV MaxxMotion boli ako prémiové palivá vyvinuté v Rakúsku. Sľubujú vodičom vyššiu úroveň kvality paliva podporujúcu fungovanie motora, a to s ochranou proti korózii. Dopomáhajú k zníženiu opotrebenia.

OMV cituje odborníkov, ktorí vraj odporúčajú siahnuť po prémiových palivách aspoň každé piate tankovanie. 

Aké sú ďalšie podmienky pre získanie zľavy na palivo? Vo vyššie uvedenom čase je možné natankovať prémiové palivá MaxxMotion za cenu základných palív, pričom zľava platí do max. 70 litrov na 1 tankovanie. Ak zákazník natankuje viac ako 70 litrov, zľava sa uplatní len na tankovanie do 70 litrov. Nad 70 litrov zákazník dopláca plnú cenu tankovaného paliva.

Zľavu je možné využiť opakovane za splnenia podmienok. Uplatnenie zľavy pri pokladni nie je automatické, preto o záujme využiť ju vždy informujte personál. Pri využití zľavy sa vernostné body za nákup na kartu nepripočítavajú ani neodpočítavajú, pričom toto pravidlo platí na celú transakciu.

Pri platbe na tzv. externom platobnom termináli na výdajnom stojane sa pri predložení OMV MyStation uplatní zľava automaticky. Nie je však možné ju uplatniť pri platbe Routex kartou ani OMV poukážkou.

Zvýhodnenie platí len na jeden druh paliva v jednej platobnej transakcii a neplatí pre plastovú kartu SMILE & DRIVE (ani keď je v aplikácii Stocard). Akciu nie je možné kombinovať s inými zľavami, upozorňuje OMV.

Zdroj a ďalšie informácie: OMV