„Letné horúčavy sú vyčerpávajúce pre každého. Pre vodičov mimoriadne - musia sa sústrediť na jazdu, sú zodpovední za bezpečnosť a mali by preto dodržiavať pitný režim. Chceme im to uľahčiť. Na čerpacích staniciach OMV v rámci akcie nájdu balenie vody Rajec zadarmo.“ hovorí Ľubica Slabejová, marketingová manažérka OMV Slovensko.

Človek by mal denne vypiť aspoň 2 litre vody. To číslo je počas horúčav ešte vyššie. Pri šoférovaní, alebo jazde to platí ešte viac. Rozhorúčená karoséria i v pohybujúcom sa vozidle zdvihne teplotu na vyše 50°C. Zapnutá klimatizácia ju síce zníži, no vysušuje vzduch.

Hlavnou zásadou pitného režimu je prijímať tekutiny v malých množstvách neustále, aj vtedy, ak sa ešte nedostaví pocit smädu. Najlepším nápojom je obyčajná voda. Naopak, rôzne sladené nápoje sa neodporúčajú.
 

OMV pre zákazníkov v rámci záväzku We Care More - Staráme sa viac - pripravila počas jedného dňa pomoc pri dodržiavaní pitného režimu. Na všetkých čerpacích staniciach pre nich bude 18. augusta dostupná nesýtená voda Rajec v 0,33 litrových fľašiach zadarmo. Voda bude k dispozícii až do vyčerpania zásob.


OMV sa v rámci svojej filozofie snaží o čo najlepšiu kvalitu produktov, služieb i technológií. Motto: We Care More definuje novú kultúru, v ktorej sú potreby zákazníkov stredobodom všetkého konania. K tomu patrí vynikajúci výber zdravého jedla, najlepšia káva, pôsobivé prostredie i najlepšie služby spolu s palivom najvyššej kvality.