Odborne na vrátenie daní z Holandska

Spoznajte rôznorodé možnosti profesionálneho poradenstva s odborníkmi na holandský daňový systém. Jednou z bežných foriem spolupráce je vybavenie preplatku daní. Ten vám mohol vzniknúť, pokiaľ pracujete alebo ste pracovali pre holandského zamestnávateľa.

Ako Slovák pracujúci v Holandsku máte za určitých podmienok povinnosť podať daňové priznanie. V mnohých prípadoch je to pre vás výhodné, aj keď túto povinnosť nemáte. Môže vám totižto vzniknúť nárok na vrátenie daní z Holandska.

Nepotrebujete dôkladne zisťovať informácie alebo dopodrobna čítať nariadenia. Odborníci z poradenskej spoločnosti TJ-Legal to vybavia za vás.

Detaily spolupráce, ktoré zavážia

Základom získania preplatku na dani je podanie daňového priznania. Súčasťou je niekoľko nevyhnutných dokumentov (ročné zúčtovanie dane a formulár EU/EWR). Ak ich nemáte, prehoďte aj túto povinnosť na konzultanta.

Daňový bonus na manželku, daňový bonus na dieťa, možnosti uplatnenia rôznych odpočítateľných položiek - to všetko s vami prejdú a odborne vám poradia.

Keďže neustále riešenia netradičné požiadavky zo života Slovákov, získali už veľa cenných skúseností a úspešných výsledkov.

Spolupráca s presahom do minulosti

Možno ste v Nemecku pracovali v minulosti. Ak to bolo v priebehu predchádzajúcich 4 rokov (2022, 2021, 2020, 2019), stále máte nárok na vrátenie daní.

Pre rok 2019 už len do konca roku 2023, preto neodkladajte príležitosť na prilepšenie rodinného rozpočtu.

Dokonca si sami môžete vypočítať predbežnú sumu preplatku daní z Nemecka. Umožňuje to online daňová kalkulačka na webovej stránke odbornej poradenskej spoločnosti.

Expertná pomoc pre ekonomické a sociálne oblasti

Vrátenie daní je len jednou z oblastí, s ktorými vám experti na nemecké dane pomôžu.

Rozsah vašej spolupráce môže byť oveľa väčší - pomoc s vybavením rodinných prídavkov, rodičovského príspevku, príspevok na zdravotné poistenie Zorgtoeslag, formulára Freistellung pre pracujúcich na stavbách či vybavenie listu, ktorý vám prišiel z nemeckého daňového úradu.

Nájdite si overeného partnera pre administratívu a vy sa venujte zábavnejším a zaujímavejším veciam, rodine či priateľom.