Zdá sa, že prosby boli vypočuté. Mnoho ľudí volalo aj po možnosti manuálu v novej Supre a podľa špekulácii z Japonska Toyota tento krok reálne zvažuje. Okrem toho by mala Supra dostať aj ďalšie nešpecifikované vylepšenia, čo by malo byť súčasťou stratégie, ako udržať o daný model záujem. Zároveň sa neočakáva, že by manuálnu prevodovku v Supre predstavili skôr ako v roku 2022. 

Len 200 kusová limitka?

Veľa sa hovorí aj o Supre GRMN, čo je označenie pre vrcholné športové modely Toyoty. Pod kapotou by táto verzia mala mať 6-valec twin-turbo z BMW M3/M4, pričom výkon by sa mohol pohybovať na úrovni 380 kW (516 k). Na druhej strane, BMW vraj nechce svoj motor Toyote len tak dať a preto by zo Supry GRMN mohla byť len limitka v počte 200 kusov. Jej príchod sa odhaduje na rok 2023.

Stále sa to však pohybuje v rovine špekulácií a oficiálne nebolo nič potvrdené. Bude preto zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie a či niečo z toho bude pravda. Minimálne možnosť manuálu v Supre by bola veľmi zaujímavá a viacerí by ju uvítali s otvorenou náručou. 

Zdroj: motor1.com