Video je nakrútené a spracované na výbornú, pričom prináša isté paralely s populárnou sériou Gymkhana. Ak ste niekedy premýšľali nad tým, či je monopost F1 použiteľný len na okruhu, Daniel Ricciardo vám dá jasnú odpoveď. S monopostom Red Bull RB7 zo sezóny 2011 totiž jazdí v teréne a preteká sa so svojimi austrálskymi kamarátmi. Na jeho ceste po Austrálii sa k nemu pridal off-roadový pretekár Daniel Sanders, akrobatický pilot Matt Hall, off-roadový pretekár Toby Price či pilot Supercars Shane van Gisbergen. 

F1 na okruhu Mount Panorama

Ricciardo s monopostom RB7 však zamieril nielen do terénu, ale aj na krásny most Sea Cliff, pričom svoju jazdu naprieč Austráliou zakončí na populárnom okruhu Mount Panorama. Ten je známy po celom svete najmä kvôli 174-metrovému prevýšeniu a veľmi úzkej sekcii z kopca, ktorá je pre pilotov skutočnou výzvou. Veľká cena Austrálie sa však koná na okruhu v Melbourne, a tak vidieť monopost F1 na Mount Panorame je jedinečnou záležitosťou. 

Red Bull to s videami skrátka vie a toto je ďalší skvelý počin z ich produkčnej dielne, ktorý rozhodne stojí za pozretie. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si jazdu Daniela Ricciarda po domácej Austrálii na monoposte F1.