Video zachytáva bežnú premávku na diaľnici pri Los Angeles v Kalifornii. V jeden moment sa z idúceho Chevroletu Silverado uvoľní a odpadne ľavé predné koleso. Na nešťastie sa tak stane presne vo chvíli, kedy vedľa picku-pu prechádza Kia Soul. Jeho vodič nemal šancu na túto náhlu situáciu zareagovať. 

Let vzduchom a niekoľko kotrmelcov

Došlo k zrážke, pričom ťažké rotujúce koleso poslalo kórejský hatchback okamžite niekoľko metrov do vzduchu a nasledovalo zopár nepekných kotrmelcov. Auto po chvíli pristálo na štyroch kolesách a bolo pochopiteľne na odpis. Aby toho nebolo málo, hneď po tom, ako rozbitý kórejský crossover zastaví, ho opäť trafí to isté koleso.

Podľa chlapíka, ktorý si na Twitteri hovorí Anoop_Khatra (sedel v Tesle a zverejnil video), vodič Soulu vystúpil bez vážnejších zranení, pričom v aute našťastie neboli žiadni ďalší cestujúci. Na záberoch je zároveň vidieť, ako Tesla náhle odbočila doprava, aby sa vyhla odpadnutému kolesu, pričom podľa šoféra elektromobilu patrí kredit systému Autopilot, ktorý mal byť v tom čase aktívny.