Pre veľké množstvo prednášok a podujatí program rozdelili do 2 hlavných tém. V Hale 2 je možnosť spoznať aspekty digitalizácie a internetizácie automobilov, zahŕňajúce servis a opravy. To sa koná v dňoch 13., 14. a 16. septembra. Hala 11 bude patriť podujatiam a workshopom, ktoré budú zamerané na každodenné problémy v modernej dielni. Najmä opravy automobilov v karosárňach a lakovniach.

výstava Automechanika Frankfurt 2016

3 dni o mobilite budúcnosti

Program mobility zajtrajška je rozdelený do 3 dní. Každý má inú hlavnú tému. Utorok 13. september patrí budúcnosti v oblasti mobility pre najbližších 10 rokov. V zaujímavých polhodinových prednáškach bude 12 odborníkov diskutovať o vstupe digitalizácie, internetu a nových modelov zdieľania áut a o ich dopade na blízku budúcnosť.

14. september od desiatej hodiny 11 prednášajúcich predstaví širokú škálu riešení a výzvy, ktoré predstavujú alternatívne systémy pohonu.

Tretí deň 16. september nesie názov - virtuálny svet v priemysle motorových vozidiel. Je pravdepodobné, že bude zaujímavý najmä pre odborníkov, pretože 9 prednášok bude skúmať otázku, aký bude mať digitalizácia vplyv na životnosť v automobilovom priemysle a automobil.

Všetci prednášajúci pochádzajú z oblasti automobilového priemyslu, z odvetvia náhradných dielov, IT, alebo profesijných združení a sú lídrami vo svojich podnikoch alebo organizáciách na technológie zajtrajška. Účasť na 32 jednotlivých prednášok je bezplatná dokonca nie je nutná ani registrácia vopred.

Viac informácií o výstave Automechanika Frankfurt 2016

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov