Neodmysliteľnou súčasťou Car at tuningu je jedno z kôl slovenského šprintérskeho šampionátu, Drift cup pod hlavičkou CDS, ktorý pre tento rok dostal väčší priestor na vytvorenie zaujímavejšej trate, či už pre samotných jazdcov, ale aj pre divákov, taktiež nebude chýbať drift taxi po individuálnej dohode so samotnými jazdcami.

New Car Fans Cup na pôvodných priestoroch na ploche väčšej ako 2500m² do ktorého je možnosť zaregistrovať sa cez Facebook stránku New Car Fans Cup. Audio Cup Slovakia, v ktorom bude možnosť zmerať vašu audio zostavu a taktiež prebehne meranie hlučnosti výfukov. Neopakovateľná MotoTv show sa pokúsi o ďalší Slovenský rekord priamo na Car at Tuningu a to konkrétne v jazde na prednom kolese na motorke v podaní stuntridera Tomáša Tótha.

Na hlavnom stage-i sa vystriedajú popredné mená slovenského hip-hopu Kali a Peter Pann, Majself a Grizzly a dlhoročná súčasť každého ročníka trio Kontrafakt. Celý piatkový večer spestrí desiatka krásnych Miss Carat Tuning v niekoľkých módnych prehliadkach. Vyvrcholením prestížnej súťaže bude samotné finále. Chýbať nebude ani Night Drift Show. Piatkový večer uzavrie Dj Mairee a VelkeVeci LIVE. Nesmieme zabudnúť ani  na samo stojaci InDa Club stage z ktorého sa bude niesť to najlepšie z elektronickej hudby, od najlepších slovenských Dj´s.

Sobota už bude patriť samotným súťažným kolám a ich vyhodnocovaniu. Okrem iného si pre vás organizátori pripravili množstvo sprievodných atrakcií. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 18 obrázkov