Cars in The Castle - Holíč #3

Už o pár týždňov sa v Holíčskom zámku uskutoční automobilové podujatie, Cars in The Castle - Holíč #3, ktoré priláka nadšencov motorizmu z rôznych kútov Slovenska, ale aj blízkeho pohraničia. Cars in The Castle sú statické výstavné podujatia, známe pohodovým programom a atraktívnymi historickými lokalitami. Tento nedeľný automobilový sviatok v Holíči sľubuje pestrý zážitok pre návštevníkov rôznych automobilových preferencií a všetkých vekových kategórií.

Nádvorie Holíčskeho zámku ponúka dostatok miesta pre početnú a pestrú výstavu áut a je známy mohutnými bastionmi, vodnou priekopou, či neďaleko ležiacou bylinkovou záhradou. V rámci podujatia nebude chýbať možnosť prehliadok zámku  a okolia v réžii profesiálnych sprievodcov.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Hlavná atrakcia dňa bude výstava áut

Na svoje si tu prídu nadšenci aj laická verejnosť, pretože do expozície očakávame autá rôznych kategórií od rôzne upravených, cez americké klasiky a historické autá, až po dnes veľmi trendové youngtimer-y a očakávateľne aj viaceré exkluzívne stroje. Niektorí vystavovatelia návštevníkom v rámci programu aj predstavia výnimočné kúsky. Pričom registrovaní účastníci budú zaradení aj do súťaží o rôzne hodnotné ceny.

Okrem súťaží o TOP auto na zámku a NAJPJEKNEJŠIE AUŤÁKY v rôznych kategóriách, budú celý deň v areáli zámku prebiehať rôzne aktivity ako rozhovory, workshopy a podobné sprievodné aktivity. V rámci programu bude dostupná aj RC zóna, kde si návštevníci budú môcť pozrieť, ale aj vyskúšať rôzne diaľkovo ovládané modely autíčok.

Cars in The Castle – Holíč #3 bude jednou z mála motoristických podujatí v meste a okrem zábavy a nových informácií z automobilového sveta, umožní nadšencom tejto atraktívnej tematiky prezentovať sa pred verejnosťou vo výnimočnom prostredí, ktoré je v silnom kontraste s modernou technológiou. V Holíčskom zámku, ktorého dejiny siahajú až do 13. storočia, je to obzvlášť pravda. Z pohľadu organizátorov, plnokrvných automobilových nadšencov, veríme, že podujatie podporí aj vzájomnú výmenu skúseností, sieťovanie a ďalší rozvoj slušnej automobilovej kultúry na Slovensku.

Ak si nadšený motorista, alebo obdivovateľ krásnych áut a zaujímavých technologických noviniek, Cars in the Castle – Holíč #3 bude to podujatie a miesto.

Prídi sa zabaviť, objaviť nové zážitky a stretnúť sa s ľuďmi, ktorí zdieľajú rovnaký entuziazmus pre automobilový svet. A v prípade, že len hľadáš príjemný nedeľný program, možno aj s rodinou, budete príjemne prekvapení. 

Tešíme sa na Vás už 19. mája v Holíči!

P.S.: Ak si majiteľ zaujímavého auta, alebo akéhokoľvek zázraku na kolesách, ktorý sa ako výstavný exponát nestratí, zaregistruje sa do expozície na adrese www.citc.sk.

Foto: Branislav Bubenko @bubophotography