HEJ.SK

Internetový obchod Hej.sk patrí medzi najväčšie, ak nie je úplne najväčší internetový obchody na Slovensku. Ponúka širokú škálu výrobkov – od elektroniky, cez domáce spotrebiče, kozmetiku, drogériu a dokonca i techniku pre záhradkárov. V roku 2003 spoločnosť otvorila na Slovensku prvú pobočku, čím začala existencia inernetového obchodu. Dnes má Hej.sk v podobe obchodov HEJHOUSE na Slovensku hneď tri pobočky. Okrem Bratislavy je to aj vo Zvolene a v Žiline. Všetci, ktorí do 17. júna nakúpili v Hej.sk a zaregistrovali nákup boli zapojení do žrebovania. Nie jednou hlavnou cenou, ale dokonca tromi hlavnými cenami v rámci tejto súťaže boli tri autá značky Toyota pre troch rôznych víťazov. To nie je najhoršie, získať k nákupu ako darček nové auto, no nemyslíte?

MR GREEN

Podobne ako je Hej.sk jedným z najväčších internetových obchodov u nás, tak je Mr Green jedným z najväčších online kasín na svete. Práve rok 2018 je pre Mr Green špeciálnym a výnimočným rokom, keďže počas neho oslávi svoje 10. výročie existencie. Za ten čas toho toto kasíno stihlo skutočne veľa. Je držiteľom viacerých ocenení pre (casino) operátora roka a jeho automaty zdarma hrávajú milióny hráčov. A MrGreen už na začiatku roka avizovalo, že rok 2018 bude v znamení veľkých súťaží o veľké ceny! Čo by ste napríklad povedali na to, ak by práve u vás skončili kľúče od elegantného športového auta, ktoré by vám závideli všetci ostatní vodiči na cestách? Stačí hrávať na Mr Green a tento sen sa môže stať realitou. Veľmi príjemnou realitou!

eAutoPortal.sk

eAutoPortal.sk je na rozdiel od našich prvých dvoch príkladov, novým webom, ktorý len nedávno oslávil svoje prvé výročie. Zaoberá sa predovšetkým čoraz populárnejšími elektromobilmi, o ktorých aj viceprezident Európskej komisie verí, že sú budúcnosťou dopravy. eAutoPortal.sk vyprodukuje každý deň niekoľko préspevkov vzťahujúcich sa ku elektromobilom a všetci tí, ktorých tento fenomén zaujíma, by určite mali tento web sledovať. eAutoPortal.sk oslavoval svoje prvé výročie aj spolu s čitateľmi a priniesol im aj zaujímavú súťaž. V rámci nej mohli súťažiaci vyhrať auto BMW i3s na celý víkend. Tentoraz nemuseli ani len čokoľvek kupovať, či hrať nejaké hry, všetko to, čo museli bolo vyplniť jeden dotazník. Toto auto slovo nuda nepozná, samo BWM o ňom píše: „Akceleráciu z 0 na 60 km/h zvládne v úžasnom čase 3,7 sekundy, k čomu pridáva typický pocit jediného pedálu, progresívny dizajn a dynamiku športového automobilu. Elektrizujúcimi emóciami vás nabije na každom metri cesty.“

Hoci súťaže o niečo tak hodnotné ako auto nenájdete každý deň, oplatí sa sledovať čo sa deje práve aj niektorej z hore uvedených stránok, pretože šanca získať auto zadarmo tu ešte určite niekedy bude!