Cristiano Ronaldo

Luxusom rozhodne nepohŕda futbalová superstar Cristiano Ronaldo, v ktorého pôsobivej kolekcii nájdete Bentley, Ferrari, Porsche alebo limitované kolekcie automobilov Audi. Pravdepodobne najvzácnejším kúskom je Bugatti Chiron. Predaj áut podobného typu začína na sume 3,1 miliónov Eur. Pokiaľ ide o super rýchle klenoty, idú u Cristiana financie bokom.

Serena Williamsová

Medzi veľkých milovníkov áut patrí tenisová hviezda Serena Williamsová. Jej kolekcia zahŕňa červené Bentley Continental Supersports, Lincoln Navigator, Mini Cooper a Aston Martin Vanquish. Serena miluje štýl a má silnú fanúšikovskú základňu. Niet divu, že značky luxusných automobilov neváhajú nadviazať s ňou partnerstvo. Stačí, aby sa Serena objavila v ich reklame alebo si zajazdila v novom modeli, a predaj áut prudko stúpa.

Jaromír Jágr

Úplne prvým autom najslávnejšieho českého hokejistu bola Škoda Favorit. Športové autá ako Dodge Viper alebo BMW X5 v päťdesiatke vymenil za hybridné. Vďaka dlhodobej spolupráci so spoločnosťou Kia, ktorá si je vedomá toho, že známe tváre zvyšujú predaje áut, Jágr teraz jazdí na SUV Kia Sorento v Plug-in Hybrid prevedení. Zamiloval sa hlavne do plynulosti a tichosti elektrických áut. Čo sa týka dizajnu, preferuje klasické farby. Nie je zástancom riskantnej jazdy, napriek tomu sa túto jar nevyhol dopravnej nehode, ktorá našťastie dopadla dobre.

Lewis Hamilton

Kto iný by si mal potrpieť na vytunenej zbierke áut ako pretekár Formuly 1. Aj keď nepochybne miluje jazdu, necháva sa na dlhých cestách voziť šoférom, ktorý potom šoféruje Hamiltonov Mercedes alebo Cadillacu Escalade. Vo svojej garáži má asi 15 áut, vrátane niekoľkých unikátnych modelov. Za zmienku stojí Shelby Cobra 427 z roku 1966. Ak jeho kariéra pilota F1 nevyjde, môže sa tiež živiť predajom automobilov. Rozhodne mu nejde len o štýl, ale aj funkčnosť. V komentári k svojej Pagani Zonda 760 povedal: "Znie fantasticky, ale podvozok je nepoužiteľný a na riadenie je naozaj náročná."

Zdroj obrázku: DigitalPen / Shutterstock.com