Keď sa záľuba stane životným štýlom 

Ak doma máte majiteľa veterána, športového auta alebo niekoho, koho zaujíma všetko zo sveta áut, viete, že táto záľuba sa pomaly, ale isto stane životným štýlom. Výstavy, besedy, zrazy, rôzne skupiny na sociálnych sieťach, nevynechá sa nič a všetok voľný čas je venovaný záľube. K štýlu ale bezpochyby patrí aj adekvátne oblečenie. Motorkári majú kombinézy a poriadnu koženú bundu, milovníci športových áut a veteránov môžu mať vlastné tričká alebo mikiny. 

Potlač tričiek nie je žiadnou novinkou, o čom ste ale možno ešte nepočuli je stránka www.navrhnisi.sk, kde nájdete špeciálnu kategóriu tričiek s potlačou auto moto. Na výber sú nielen všetky obľúbené značky automobilov, ale aj grafiky s legendárnymi veteránmi, športovými autami, motorkami, poľnohospodárskymi strojmi, ako je napríklad traktor Zetor alebo legendárny Karosa autobus, v ktorom sme ako deti chodili na prázdniny k starým rodičom. 

Vlastná ŠPZ, nápis, fotografia auta

Vytvor si tričko s potlačou ako darček a zadarmo si ho dotvor podľa seba. Či skôr podľa predstáv jeho budúceho majiteľa. Vybrať si viete z veľkého množstva motívov, ktoré môžete doplniť vlastným textom – „Jazdím tak rýchlo, ako môj strážny anjel.“ Alebo k fotke veterána Škoda 100 nápis – „Mám rád klasiku.“ Fantázii sa medze nekladú, svojho muža, otca či partnerku poznáte lepšie ako my, a preto nebude problém vymyslieť niečo trefné. Alebo jednoducho personalizujte fotografiu auta tým, že na nej bude ŠPZ auta budúceho majiteľa, jeho meno, prezývka.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 8 obrázkov

Záľuba v autách nie je len mužská záležitosť, a tak na stránke www.navrhnisi.sk nenájdete iba pánske tričká s potlačou, ale aj dámske tričká s potlačou či ich detské verzie. K dispozícii je aj potlač na mikiny. Kvalitnú teplú mikinu s vlastnou potlačou vaši blízki využijú na každodenné nosenie. A k tomu s dostatočnou pýchou, keď na obrázku bude svietiť ich auto s ŠPZ či vysnívaný model, ktorý je ich srdcovkou.

Potlač, ktorá vydrží 

Stránok, ktoré ponúkajú oblečenie s potlačou je mnoho, určite ste už aj vy v minulosti nejaké tričko vlastnili. Po pár otočkách v práčke sa potlač zničila a vy ste ho vyhodili. Na navrhnisi.sk vaše oblečenie prežije návštevu práčky a svojou kvalitou prekvapí nielen potlač, ale aj samotný kus oblečenia. Nikto asi nechce darovať tričko zo syntetického materiálu, v ktorom sa váš manžel spotí skôr ako nasadne do svojho auta.

O kvalite internetového obchodu najlepšie hovoria referencie a dobré recenzie, ktorých nájdete na najznámejšom porovnávači cien na Slovensku - Heuréke naozaj neúrekom. Chvália najmä rýchle dodanie, čo sa oplatí vedieť, ak si nechávate darčeky na poslednú chvíľu. Pozitívne ohlasy má aj ústretový prístup, možnosť zmeny alebo úpravy objednávky a kvalita oblečenia.

Výber grafík je obrovský, pokryté sú všetky témy, nielen auto moto, ktoré je pre našich čitateľov alfou a omegou. Vytvoriť si viete vlastné oblečenie s potlačou, ale aj rôzne darčekové predmety a foto darčeky, napríklad hrnček s fotkou auta či milovanej motorky. Praktické darčeky sú koniec koncov tie najlepšie, skúste tento rok namiesto ponožiek a pyžama niečo praktické, ale trošku osobnejšie. Určite tým spravíte radosť. Využiť na to viete dostupné grafiky, ale aj niečo vlastné, nech to má pravé rodinné čaro Vianoc.

zdroj textu a foto: www.navrhnisi.sk