S tou prišla v roku 2016 spoločnosť Wazdan a svojho času to bola jej jedna z najpopulárnejších hier medzi kasínovými hráčmi. Hoci Wazdan nepatrí medzi najväčších hráčov na trhu s online kasínovými hrami, práve tento video automat jej získal popularitu medzi kasínovými hráčmi. Niet sa čomu diviť, je to odmena za úsilie a snahu, ktorú do hry vývojári z Wazdanu vložili. Tým sa podaril vytvoriť moderný, zábavný a netradičný slot.


Inšpiráciu pre tento slot by sme mohli nájsť v známom animovanom filme Autá. I tu sa stretávame a antropomorfizovanými autami, ktoré majú oči, ústa a dokonca aj žmurkajú. A pochopiteľne nemôžu chýbať ani tematické symboly ako pneumatiky, cieľová vlajka či zástava. Kasínoví hráči vedia, že to by však samé o sebe nestačilo na to, aby sa Crazy Cars stalo tak populárnym titulom.

Crazy Cars bol navrhnutý tak, aby sa dal hrať kedykoľvek len so smartfónom či tabletom v ruke. Wazdan myslel na tých, ktorí si chcú zahrať len tak pre zábavu automaty zdarma a sprístupnil automat aj vo fun-móde. Samozrejme, s bonusovými funkciami. Práve tie spoločne s jeho možno trochu neortodoxným a neokukaným „tvarom“ z neho spravili tak úspešný titul.

Päť valcov a tri stĺpce sú osvedčený, a rokmi potvrdený recept a v tomto layoute fungujú aj tie najpopulárnejšie automaty vôbec. Len päť výplatných línií docenia hráči, ktorí chcú mať prehľad v tom, kedy a čo vyhrajú. Skvelá grafika, 3D animácie a HTML technológia zalichotí tým, ktorí si túžia tento automat kedykoľvek a pri čo najlepšom vizuále. Keď Wazdan slot na konci roku 2016 predstavoval v balíku s ďalšími slotmi, zrejme netušil, že jeden z nich sa stane taký trhák.

Čím je Crazy Cars zaujímavý?

Napríklad funkciou Žolík. Ten nahradí akýkoľvek symbol na valci a ak pritom vytvorí i výhernú líniu, odmena sa vynásobí dvomi. To nie je zlé, však? Nájdeme tu aj Scatter symbol šampanského, ktorý v prípade, že sa na valcoch objaví aspoň trikrát, prinesie šťastnému hráčovi od 10 do 30 bezplatných zatočení, počas ktorých si môže vytočiť ďalšie a ďalšie zatočenia.

V základnom móde dosahuje najväčšia možná výhra až 400-tisíc eur! Aj ďalšie výhry od tisíc po desaťtisíc euro dozaista uspokoja nadšencov dúfajúcich vo veľké výhry. Mimochodom, za 400-tisícový jackpot si môžete pokojne zakúpiť už aj auto značky Ferrari. Jediné zatočenie vám môže zmeniť život. A ak aj náhodou nevyhráte, nezúfajte. Určite pri Crazy Cars zažijete množstvo dobrej zábavy, ako na automobilových závodoch!