Pre návštevu francúzskeho prezidenta sa pripravte na tieto obmedzenia: 

  • Budú obmedzenia premávky pri presune delegácie z Bratislavského letiska.
    od 11:00 do 11:30 hod budú uzavreté: diaľničný obchvat D1 v úseku Zlaté piesky - Most SNP, ulice Einsteinova, Staromestská a Hodžovo námestie;
  • od 12:15 do 12:45 hod bude uzatvorené Hodžovo nám. a Palisády v oboch smeroch v úseku po Bratislavský hrad;
  • od 14:15 do 14:45 hod opäť uzatvorené Palisády, Hodžovo nám. Suché mýto, nám. SNP, Špitálska ul., Štúrova ul. a Jesenského ul.;
  • od 17.00 do 17.30 hod budú uzatvorené ulice a cestné komunikácie: Uršulínska, nám. SNP, Suché mýto, Hodžovo námestie, Staromestská, Most SNP, Einsteinova a diaľničný obchvat v smere na Trnavu.

Vodičov, ktorí plánujú príchod do Bratislavy po D1, žiadame, aby tak urobili najneskôr do cca. 10 hod, alebo následne po 12 hod.


V popoludňajších hodinách žiadame vodičov, ktorí budú chcieť na opustenie Bratislavy využiť diaľnicu D1, aby tak spravili v čase najneskôr do 16 hod, následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 18 hod.


Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave účastníkov cestnej premávky aj touto cestou žiada, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi polície. V prípade, ak je to možné, vodičov žiadame, aby sa uvedeným úsekom vyhli a na prejazd využili alternatívnu trasu. Vodičov touto cestou zároveň vyzývame, aby na cestách zvýšili svoju trpezlivosť.

Foto: odkazprestarostu.sk

Zdroj: MV SR