Môžete ho mať na vzduchovom podvozku s adaptívnymi tlmičmi, natáčacou zadnou nápravou, aktívnym potláčaním, náklonov karosérie, s najvýkonnejšími digitálnymi svetlami typu Matrix LED HD, s nočným videním, špičkovými masážnymi sedadlami, kompletne digitálnym kokpitom a takto by sme mohli pokračovať ešte dlho.

Volkswagen Touareg pritom už v základe ponúka šesťvalcový motor, osemstupňovú automatickú prevodovku a stály pohon 4 × 4 spolu s uzávierkou medzinápravového diferenciálu. Nadčasový elegantný vzhľad a maximálne luxusný a priestranný interiér, ktorý s faceliftom získal ešte lepšie materiály s väčším podielom mäkčených povrchov dostanete v cene tiež. Určite treba spomenúť aj fakt, že túto pýchu značky Volkswagen nemontujú nikde inde než na Slovensku – priamo v Bratislave.

Volkswagen teraz ponúka na model Touareg výraznú zľavu až 7 000 €, ktorá sa týka nových vozidiel zadaných do výroby do 30. 6. 2024. Preto neváhajte a objednajte si aspoň testovaciu jazdu. Tá vás presvedčí, že komfortom, odhlučnením a celkovou pohodovou atmosférou na palube modelu Touareg sa len tak niečo nevyrovná. Najmä nie za cenu od 56 990 €. Pre viac informácií o novinkách zo sveta značky  Volkswagen kliknite na www.volkswagenblog.sk.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov