Pilotný projekt predstavuje značka na Slovensku ako vôbec v prvej krajine. Služba Škoda GO je pre zákazníkov na Slovensku dostupná v každom kraji u celkovo 23 partnerov, čím zaručuje široké pokrytie. Sieť zapojených partnerov sa postupne bude rozširovať, sľubuje automobilka v tlačovej správe.

„Využívame veľkosť našej dílerskej siete,“ okomentoval Jan Procházka, vedúci predaja Škoda Auto Slovensko, a dodal: „Dopyt po prenájme áut kontinuálne rastie a my sme hrdí, že prinášame službu, ktorá vnáša čerstvý vietor do tohto segmentu.“

Nové autá, jednoduchý proces

Škoda Go chce dlhodobo priebežne obmieňať ponuku áut a zameria sa na široký výber z najnovších modelov automobilky. Auto je možné si zapožičať na akýkoľvek časový úsek. Službu môžu využiť aj podnikatelia a firmy - napríklad ako alternatívu mobility počas doby, kedy je „primárne“ vozidlo v servise, dopĺňa Škoda.

Výhodou je, že pri využití služby nie je potrebná kreditná karta - zápožičku môžete potvrdiť a zaručiť aj debetnou kartou. Vozidlo si môže zapožičať vodič od 18 rokov. Ak si chcete auto zapožičať, prvým krokom je stiahnutie mobilnej aplikácie Škoda GO do smartfónu (je dostupná pre Android aj iOS). Bližšie informácie nádjete na skodago.sk.

Po registrácii si záujemca vyberie z aktuálne dostupných áut, ktoré je možné filtrovať podľa viacerých parametrov vrátane miesta vyzdvihnutia. Finálnym krokom je prevzatie vozidla u zvoleného predajcu.