Láska k autám pretrvávala a pridala sa k nej aj záľuba v motoršporte. Potrebu a vôľu sa dostať na pretekárske trate som sa rozhodol kompenzovať motokárami. Začiatky boli kostrbaté, ale rýchlo som sa naučil ako čo funguje a čoskoro som v 14 rokoch pretekal s omnoho staršími konkurentmi. Ako sa neskôr ukázalo, byť najmladší v „brandži“ mi ostalo doteraz.

Prvý kontakt s TopSpeed.sk prišiel celkom nevinne. Po jednom z tréningov v KartoneArena za mnou prišiel Maroš s ponukou, či by som nechcel jazdiť v jeho tíme na vytrvalostných pretekoch KartCup. Chcel som jazdiť čo najviac, ponuku som prijal. Okrem jazdeckých povinností som musel pomáhať aj s dohliadaním na priebeh pretekov. Prvé preteky bol Maroš rýchlejší o pol sekundy, druhé sme už boli na tom cca na rovnako a tretie som už o tri desatiny viedol ja :) Trend postupoval a ja som si uvedomil, že už som dostatočne rýchly na to, aby som mohol jazdiť v lepšom tíme. Prešiel rok, a v sérii KartCup som sa pravidelne umiestňoval na popredných priečkach a jazdil som aj niektoré iné preteky.

Čo mám rád? Mojou srdcovkou sú hothatche. Práve preto, že sú čisto o športovej jazde na každý deň. Človek si ich kúpi, lebo chce zábavu a zväčša s nimi vedia aj jazdiť. Zažil som ľudí, čo majú Mkové bavoráky a nevedia ani kde sa vypína stabilizácia...

Vtedy som sa prvý krát dostal na TopSpeed.sk, kde som si s radosťou a pýchou čítal report z pretekov, v ktorých som dostal priestor. Znamenalo to pre mňa veľa. O práci v novinách som však nikdy neuvažoval. Študujem obchodnú akadémiu, takže skôr som myslel na to. Láska k šoférovaniu sa však stále stupňovala. Po jedných neúspešných pretekoch, keď som bol značne rozčarovaný (stratená šanca na dobrý výsledok vždy zamrzí) prišiel Maroš s ponukou, či si nechcem vyskúšať prácu redaktora. Ponuku som prijal, aspoň budú peniaze :D Netušil som, že motokáry po pol roku opustím s tým, že sa chcem na plno venovať písaniu pre TopSpeed. Bol za tým aj pokles mojej formy. Nepatrím k tým talentovaným, ktorý sadnú a vedia byť najrýchlejší. Ja potrebujem tvrdý tréning, aby som sa tam dostal. Na motokáry som však nezanevrel a tento rok sme s kolegom Drahom a špičkovým pretekárom Braňom Bizubom zvíťazili v prestížnom Media Cupe.