Zadné partie Toyoty GT86 s bodykitom od Kuhl Racing vyzerajú omnoho agresívnejšie ako predné.  

Ako celok tento počin nepôsobí zle, ale ako auto na každý deň si ho neviem predstaviť nie len na slovenských, ale na žiadnych cestách...

Štyri koncovky titánového výfuku

Mrštné kupé prešlo rozsiahlymi úpravami, po ktorých vyzerá oveľa svalnatejšie. Blatníky nafúkli, aby sa do nich zmestili krásne veľké kolesá s lešteným falcom. Predný a zadný nárazník nemajú s originálmi takmer nič spoločné. Vpredu dominuje výrazná mriežka chladiča. Pri úprave predného nárazníka odstránili bočné smerovky. Nárazník esteticky veľmi dobre dopĺňa malý lip. Do zadného integrovali difúzor, z ktorého trčia 4 koncovky titánového výfuku. Bočné línie dopĺňajú postranné prahy, ktoré sa pekne napájajú na predný a zadný blatník. Bodykit je zavŕšený jednoduchým estetickým zadným spojlerom, ktorý približne kopíruje línie kufrových dverí. Je vyrobený z karbónových vlákien. Firma nezabudla ani na úpravy predných a koncových lámp využívajúcich led technológiu. 

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Konkrétnu cenovku tejto srandy som nikde nenašiel. Môžeme očakávať pekne mastnú sumu, ktorá značne navýši cenu bežného modelu. Osobne by som do tak výrazného tuningu u tohto auta nešiel. Skôr by som tie peniaze investoval na zvýšenie výkonu a na úpravu podvozka a bŕzd. To by mi prinieslo oveľa viac uspokojenia a zážitkov, ako len pohľad na síce krásne, ale viac-menej nevyužiteľné auto... Aký na to máte názor vy?

Zdroj: go.newsfusion