Staň sa naším odberateľom - je to zadarmo :)

Ak chceš poznať obsah, ktorý tvoríme podrobnejšie, odporúčam stať sa odberateľom videokanálu, na ktorom každý týždeň dostante dve až tri zaujímavé nové videá. Áno, mesačne pridáme v priemere 8 nových videí. Zďaleka nie každé uvádza rovnaký moderátor. Aj tu garantujeme pestrosť traja, čo vo väčšine redakcií zďaleka nie je bežné.

Štipka našej histórie

Automobilový videokanál TOPSPEED.sk je na Slovensku priekopníkom videotestov a videorecenzií pre web. Videokanál vznikol pred 11 rokmi, v septembri 2009. Dnes obsahuje viac než 1 000 videotestov, recenzií a reportáží. Tie majú spolu viac než 38 miliónov pozretí, čo v hrubom priemere predstavuje 38 tisíc zhliadnutí na video. Až 95 % našich divákov sú, pochopiteľne, muži. Tri najsilnejšie vekové skupiny divákov sú:

I. 25 – 34 rokov má 33,2 % podiel 
II. 35 – 44 rokov 27,6 % podiel 
III. 18 – 24 rokov má 14,3 % podiel.

Z toho je zrejmé, že nerobíme obsah pre tínedžerov. Ak patríš do hore uvedených vekových skupín, prípadne máš aj viac než 45 rokov, veríme, že naša tvorba ti je určená. Človek nemusí byť automobilový fanatik ani nadštandardný fanúšik, aby v našej tvorbe našiel niečo pre seba. Ak si našu videotvorbu doposiaľ nesledoval či dokonca o nej nevedel, navštív tento odkaz https://www.youtube.com/user/TopSpeedSK a urob sebe aj nám radosť odberom :)