Nejedná sa o statickú akciu, naopak. Mnohí majitelia športového modelu Porsche idú na akciu práve pre možnosť jazdiť na okruhu. Bude možnosť využiť jazdy na okruhu s inštruktorom, prípadne si prenajať taxi jazdu. Nejde len o rýchle jazdy, ale hlavne o priateľské stretnutie majiteľov Porsche v areáli autodrómu. Kto sa rozhodne vyskúšať okruh so svojím porsche, budete mať možnosť kúpiť si štartovné a využiť rady inštruktora. Ak nie ste majiteľom vozidla Porsche, ale aj napriek tomu by ste tento zážitok chceli zažiť, môžete využiť Taxi jazdu v GT3 alebo GT4.

Počas celej akcie beží program plný automotive zábavy pre divákov, účastníkov zrazu aj jázd na okruhu. Budú sa tu dať vidieť  najzaujímavejšie modely Porsche, od najstarších po najnovšie. A viaceré exkluzívne modely či limitky. Po celý deň robí účastníkom spoločnosť moderátor a automobilový nadšenec Martin Müller, ktorého poznáte napríklad z Autosalonu alebo z youtube kanálu MM Automotive. Okrem neho automobilový pretekár Petr Fulín a jeden z najlepších inštruktorov jazdy Norbert Mikulec.

Počas dňa prebieha hlasovanie o najkrajšie Porsche dňa, kde bude 1. miesto ocenené nádhernými ručne robenými hodinkami PRIM s osobným gravírovaním. Okrem toho sa vyhodnotia aj súťaže o najviac najazdených kôl, a o najrýchlejší čas, kde budú prvé 3 miesta ocenené cenami od partnerov.
 

zdroj: Porsche Day

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov