Najpredávanejší model tohto roka na Slovensku, i30, je v edícii PLAY k dispozícii vo všetkých karosárskych verziách - ako univerzálny hatchback, praktické kombi aj štýlový fastback. Autá v edícii PLAY sú vybavené 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a vychádzajú zo štandardnej a veľmi obľúbenej výbavy Family. V edícii PLAY však zákazník navyše získa navyše vizuálne atraktívne čierne spätné zrkadlá a čierny strop v interiéri, full LED predné svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, zadné LED svetlá a Smart Pack, ktorý obsahuje inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom, alarm, imobilizér, kľučky s osvetlením a dažďový senzor. Bežná hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY zákazník za uvedenú výbavu zaplatí len 900 € a ušetrí tak až 50%.

Nová výhodná edícia PLAY je k dispozícii k modelom Hyundai Tucson, Bayon a i30. 

Čoraz populárnejší crossover Bayon v edícii PLAY vychádza tiež z výbavy Family a na výber je s manuálnou, ale aj s automatickou prevodovkou. Edícia PLAY obsahuje okrem čiernych spätných zrkadiel a čierneho stropu aj komfortný Winter Pack s vyhrievaním volantu a predných sedadiel, Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom a bezdrôtovým nabíjaním mobilného telefónu a zatmavené zadné okná. Túto výbavu v hodnote 1 000 € získa zákazník v edícii PLAY o polovicu lacnejšie za 500 €.

Európsky aj slovenský SUV bestseller TUCSON v edícii PLAY vychádza z vyššieho stupňa výbavy Style. V edícii PLAY ponúka benzínový motor 1,6 T-GDi a pohon prednej nápravy. Súčasťou špeciálnej edície PLAY sú rovnako vonkajšie spätné zrkadlá a poťah stropu v čiernej farbe, ďalej tmavo lakované 19-palcové zliatinové disky kolies s pneumatikami s rozmerom 235/50 R19, dvojfarebné prevedenie so strechou vo farbe Phantom Black alebo Dark Knight, vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe a Dizajn Pack, ktorý obsahuje full LED svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, denné LED svetlá, masku chladiča vo farbe tmavý chróm a chrómované lišty nárazníka. Hodnota tejto výbavy je 1 800 €, ale v edícii PLAY ju zákazník získa so zľavou 50%, teda za 900 €.

Ktoré vozidlo v edícii PLAY vás zaujalo najviac? Tucson, i30 PLAY alebo Bayon? Viac informácií o edícii PLAY od Hyundai získate u predajcov Hyundai alebo prostredníctvom online konfigurátora tu: https://www.hyundai.sk/konfigurator