Čo je kolagén?

Je to doplnok stravy zameraný na posilnenie, ochranu a regeneráciu pohybového ústrojenstva. Rovnako ako jazdcom, pretekárom, špeciálne tým na motokárach sa Inca Collagen odporúča pravidelne užívať práve chlapcom vo fyzicky náročných odvetviach autoservisov, pneuservisov a kuriérom. Kolagén ako výplň kĺbových puzdier sa vekom z tela postupne vytráca, čo spôsobuje nemalé problémy a bolesti. Je preto veľmi vhodné kolagén na kĺby ako doplnok stravy do tela umelo dopĺňať. Účinky kolagénu popisuje tento materiál.

Že nejde len o sladké reči, dokazujú automechanici, ktorí popisujú svoje skúsenosti s užívaním Inca Colllagenu:

Vlado - autoservis Forza Alfa Cífer

Kolagén mi predstavil klient, vysvetlil mi účinky a benefity, tak som ho skúsil. Pri práci automechanika som neustále v pohybe, často v rôznych krkolomných polohách pod autom, takže cítim každý pohyb. Inca Collagen užívam prvy mesiac a vlasy mi uz asi nenarastú, ale kolená a členky v bolestiach cítim oveľa menej.
 

Maroš - autoservis Holubec Surany 
Autám sa venujem desiatky rokov, opravil som ich snáď už viac než 100 tisic. Moje telo dostalo zabrať a keď mi pri jednom zohnutí prasklo v kolene, dcéra, ktorá u mňa pracuje mi naordinovala kolagén. Ona ho užíva na vlasy, mne má pomôcť na kolená. Už ho pijem, mám to ako predčasný vianočný darček.
 

Palo - autoservis Citroen - Panónska Bratislava
Nie som práve atlét, skôr naopak, takže pri každom postavení cítim bolesť v kolenách a členkoch. Nikdy som nejaké výživové doplnky neriešil, aj kolagén do mňa narazil v priateľkynej kuchyni. Povedala mi čo to ja a na čo to je. Ona na vlasy a nechty, ja na nechty a kĺby. Po pár týždňoch mi bolestivé miesta držia lepšie na mieste.

Ak chcete vedieť viac:
https://www.incacollagen.sk/blog/kolagen-na-klby/
https://www.incacollagen.sk/blog/kolagen-pre-muzov/