Príťažlivý dizajn so športovým ladením

Modelový rad i30 ponúka na výber až tri typy karosárskych verzií. Rozhodnúť sa môžete pre praktický hatchback, priestranné kombi a štýlový Fastback. Dizajnové zmeny sa v exteriéri dotkli predného aj zadného nárazníka, predných a zadných LED svetlometov s integrovanými dennými svetlami v tvare „V“, pribudli nové 16 a 17-palcové zliatinové disky kolies a paleta farieb sa rozšírila o novú metalickú Silky Bronze a perleťovú Sunset Red. V interiéri zaujme prepracovaný dizajn výduchov ventilácie, vo vyšších výbavách 7-palcová digitálna prístrojová doska či veľký 10,25-palcový centrálny displej s navigáciou. K dispozícii je tiež 5 farieb čalúnenia sedadiel a možnosť výberu poťahov, ktoré môžu byť látkové, kombinácia látky a kože alebo kožené. Športová výbava N Line je po prvý raz dostupná nielen pre i30 hatchback a fastback, ale aj pre obľúbené kombi.

Príťažlivý, športovo ladený dizajn. foto: Hyundai Slovensko


Široká paleta motorizácií

Vynovený modelový rad Hyundai i30 ponúka jednu z najpestrejších zostáv pohonných jednotiek na trhu. Fanúšikov tradičných atmosférických motorov poteší 4-valcový „hladký“ motor 1,5 DPi s výkonom 81 kW. O dynamickú jazdu sa postarajú benzínové turbomotory 1,0 T-GDi a najmä 1,5 T-GDi so 48 V mild hybridom s výkonom až 118 kW. Pre tých, ktorí často jazdia na dlhšie trasy, sú pripravené úsporné naftové motory 1,6 CRDi a 1,6 CRDi so 48 V mild hybridnou technológiou. K dispozícii je 6 manuálna a 7-stupňová dvojspojková automatická prevodovka, novinku predstavuje 6-stupňová inteligentná manuálna prevodovka iMT, ktorá odpojí motor od prevodu pri pustení nohy z plynu, umožní vozidlu vstúpiť do dvoch možných úrovní „plachtenia“ a prispieva tak k väčšej úspore paliva.  

Športovo ladený N Line dostupný aj pre Kombi foto: Hyundai Slovensko


Bezpečnosť na špičke triedy

Pre vozidlá značky Hyundai je typické, že poskytujú poriadnu dávku bezpečnostných systémov už v základných výbavách. Výnimkou nie je ani nový i30. V štartovacej výbave Classic nechýba antiblokovací systém ABS, stabilizačný systém ESC, asistent rozjazdu do kopca, systém autonómneho núdzového brzdenia, systém varovania pred čelným nárazom, systém na sledovanie únavy vodiča, systém na automatické udržanie vozidla v jazdnom pruhu a dokonca ani automatické prepínanie diaľkových svetiel. V najvyššom balíku výbavy Style je k dispozícii aj asistent sledovania dopravných značiek s informáciami o maximálnej povolenej rýchlosti, systém na automatické udržanie vozidla v jazdnom pruhu so sledovaním vozidla pred sebou či monitorovanie mŕtveho uhla. Za príplatok môžete mať aj Comfort pack s vyhrievaním predných sedadiel, Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom, alarmom, imobilizérom a dažďovým senzorom a Style Pack, ktorý obsahuje kožené čalúnenie sedadiel s ventiláciou predných sedadiel a elektricky nastaviteľné sedadlo vodiča s pamäťou. 

Horúca novinka prináša osviežený dizajn, bohatú bezpečnostnú výbavu, špičkovú konektivita a netradične bohatú paletu motorov. foto: Hyundai Slovensko


Nový i30 v predaji už od 135 € mesačne

Nový i30 hatchback s atmosférickým benzínovým motorom 1,5 DPi vo výbave Classic začína po odrátaní akciového bonusu na cene 13 690 € s DPH. Pri financovaní prostredníctvom produktu Refresh paušál ho môžete získať už od 135 € mesačne vrátane povinného zmluvného a havarijného poistenia. Kombi s rovnakou motorizáciou štartuje na cene 14 690 € a Fastback vo výbave Comfort+ s motorom 1,0 T-GDi stojí 16 190 €. Súčasťou ponuky je aj tradične atraktívna 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov a zvýhodnená cena kompletnej sady zimných pneumatík. Viac informácií o novom Hyundai i30 nájdete u predajcov Hyundai alebo na www.hyundai.sk.    

Nový i30 v predaji už od 350 € mesačne. foto: Hyundai Slovensko