Československí návrhári a inžinieri sa rozhodli prepojiť neviazanú fantáziu s triezvymi technickými riešeniami. Tak v 60. rokoch 20. storočia vznikla Tatra 603 – najobdivovanejší automobil tzv. Východného bloku! Objednajte si kolekciu formou predplatného na stránke - https://bit.ly/deag-tatra603-topspeed za použitia kódu TATRATOPSPEED a dostanete dodatočný darček -> podložku pod myš s Tatrou 603. 

Vďaka najnovšej kolekcii z dielne vydavateľstva De Agostini, ktorá sa dosiaľ na slovenskom trhu nevyskytla, sa vrátite do oných čias a stanete sa majiteľom verného modelu Tatry 603. Legendárny model tejto peknej limuzíny v zberateľskej mierke 1 : 8 sa môže ocitnúť aj na vašej poličke!

Kovová karoséria, mimoriadne kvalitné materiály, otvárateľné dvere a maska, funkčné svetlá, osvetlenie interiéru a palubnej dosky, luxusná dvojfarebná karoséria, dôkladne prepracované detaily vo vnútri i vonku, pohyblivé kolesá – to je len zopár z predností tohto unikátneho modelu. 

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov
Jeho poskladanie vám nebude robiť problém, keďže v každom čísle nájdete podrobný návod na montáž. Ba čo viac – v každom čísle kolekcie „TATRA 603“ dostanete časopis na tému histórie značky Tatra s množstvom faktov a zaujímavostí.

Model má imponujúce rozmery: dĺžku 63 cm,  šírku 24 cm a výšku 20 cm.

Objednávka vopred sa oplatí, pretože okrem nižšej ceny a bezplatného doručenia získate výnimočné darčeky: 3 plagáty s legendárnou Tatrou, zakladač na časopisy kolekcie, prívesok na kľúče, praktický notes s Tatrou, pretekársky model Tatry 2 – 603 B5 Marathon. V ponuke PREMIUM získate dodatočné unikátne príslušenstvo vyrobené špeciálne pre túto kolekciu.