Najlepšia reklama pre automobilku

Pravdaže, Spiderman sa zväčša premiestňuje vrhaním pavučín po newyorských domoch. Z času na čas sa ale objaví aj za volantom, čo vo filme “Návrat domov” nedopadlo práve najlepšie pre Audi TT. V tom istom filme sme mohli vidieť premiéru Audi A8. Audi má vo vesmíre Marvelu široké obsadenie a sprevádzalo aj Tonyho Starka alias Ironmana. Vo filmoch sme mohli vidieť aj krásny koncept e-tron GT. Peter Parker sa ale už na štyri krúžky pozerať nebude.

Záber z najnovšieho filmu so Spidermanom. V pozadí e-tron a A7.

Sony uzavrelo dlhoročnú spoluprácu s automobilkou Hyundai. Okrem samotnej propagácie automobilov vo filmoch budú spolupracovať aj na ďalších projektoch. Dokonca aj na počítačových hrách. Pavúčí muž tak s najväčšou pravdepodobnosťou dostane veľmi pohľadný nový Hyundai Sonata. Zmluva v sebe zahŕňa aj pripravovanú snímku Uncharted. Celovečerný film bude hraným spracovaním ikonickej Playstation hernej série. V kinách ju uvidíme v roku 2021 aj s autami kórejskej automobilky.

Okrem aktuálnych typov túto spoluprácu využije Hyundai aj na propagáciu svojej vízie budúcnosti mobility. Hlbšie detaily o modeloch, ktoré uvidíme vo filmoch, zatiaľ nepoznáme. Každopádne to bude opäť ďalší krok pre Hyundai na jeho ceste za imidžom prémiovej značky.

Zdroj: motor1.com