KURZY BEZPEČNEJ JAZDY

Najlacnejšia dopravná nehoda je taká, ktorá sa nikdy nestane. Tak prečo pokúšať šťastie, keď sa tomu dá predísť alebo aspoň minimalizovať jej následky? Odporúčame vám a vašim blízkym preto naše nové kurzy bezpečnej jazdy, ľudovo povedané školu šmyku. Nie, neučíme tu ľudí „šmýkať sa“ a nevyrábame pretekárov. Práve naopak, cieľom je naučiť vodičov prechádzať dopravným nehodám, spoznať svoje auto a hlavne samých seba za volantom, zvlášť v krízových situáciách. Auto je totiž zbraň a ovládať ho vôbec nie je jednoduché.

Ako správne krízovo brzdiť, vyhnúť sa náhodnej prekážke, prejsť bezpečnej zákrutou a čo robiť keď v tej zákrute dostanete šmyk – to všetko a omnoho viac si v teórii vysvetlíme a v praxi odskúšame počas našich jednodňových kurzov bezpečnej jazdy. Či už pre menej skúsených alebo aj pre vodičov s dlhoročnou praxou – máme kurzy pre každého. To platí aj pre motorkárov – motokurzy sú ideálnym darčekom pre každého kto sadá na motorku po dlhšom čase alebo s jazdením na motorke len začína.

Máte doma mladého, ešte neskúseného vodiča? Potom nie je čo riešiť. Absolvovanie nášho kurzu ŠTART by mala byť jeho povinnosť. Štatistiky hovoria nekompromisne – najviac dopravných nehôd tvoria vodiči v druhom roku držania vodičského oprávnenia. Ešte váhate? Bezpečnosť a zdravie sú vždy prvoradé, nenechávajte to náhodu. Nehoda totiž nie je náhoda! Kompletnú ponuku AUTO a MOTO kurzov na SLOVAKIA RINGU nájdete TU.

NAJRÝCHLEJŠIE MOTOKÁRY PRE VŠETKÝCH

Motokárové centrum na našom okruhu ponúka najdlhšiu motokárovú dráhu na Slovensku. Patrí zároveň medzi najmodernejšie centrá Európy s najrýchlejšími motokárami pre verejnosť. Ideálne pre trávenie voľného času s rodinou alebo kamarátmi. Jazdy sú k dispozícii ako pre dospelých, tak aj pre deti od 7 rokov.

PRE NEROZHODNÝCH

Ak si neviete stále vybrať nič konkrétne alebo neviete čo obdarovaného najviac poteší, skúste vyberte si naše univerzálne darčekové poukážky a nechajte výber na neho/ňu.

Všetky zážitky, jazdy a kurzy sa predávajú automaticky vo forme darčekových poukážok, na ktoré si viete dokonca pridať sami venovanie, následne po úhrade hneď vytlačiť a rovno darovať.