Správny tlak je dôležitý

Správny tlak v pneumatikách pomáha bezpečnej jazde a zabraňuje opotrebovaniu pneumatík. Znižuje tiež spotrebu paliva, a tým aj emisie oxidu uhličitého. S kompresorom OSRAM TYREinflate 1000 môžete ľahko, rýchlo a presne skontrolovať tlak v pneumatikách a v prípade potreby ho pohodlne upraviť. Kompresor je ľahký, kompaktný a má integrovaný napájací kábel s navíjacím mechanizmom a flexibilnú vzduchovú hadicu s rýchlym pripojením na akýkoľvek ventil. Je vhodný aj na motocykle, bicykle, záhradné traktory, na nafukovanie lôpt, matracov alebo vodných hračiek.

Udržujte batériu v dobrej kondícii

Inteligentná nabíjačka OSRAM BATTERYcharge 908 pomáha vďaka svojmu cyklu údržby chrániť autobatérie pred úplným vybitím, napr. v zime, počas dlhých prestojov alebo častých krátkych ciest. Nabíja všetky typy batérií vrátane lítiových, od 12V batérií s kapacitou do 170 Ah až po 24V batérie s kapacitou 70 Ah. Majú prehľadný displej a ochranu proti prepólovaniu a skratu. Sú vhodné pre hybridné a elektrické vozidlá vrátane systému štart/stop. Možno ich použiť nielen pre osobné automobily, ale aj pre nákladné vozidlá, motocykle alebo záhradné traktory.

Keď sa auto nedá naštartovať

OSRAM BATTERYstart 400 slúži ako rýchla záchrana, ak vaša batéria náhle začne protestovať a vy potrebujete rýchlo odísť. Môžete ju pritom celoročne používať ako výkonnú svietidlo a výkonnú powerbanku s konektormi USB-C na nabíjanie tabletov, fotoaparátov a mobilných telefónov alebo ako zdroj energie pre 12 V spotrebiče do auta. Na rozdiel od bežnej powerbanky však s týmto zdrojom môžete naštartovať auto s až osemlitrovým benzínovým motorom alebo štvorlitrovým dieselovým motorom.

Poriadne svetlo!

A čo by to bolo za garáž alebo dielňu bez poriadnej, odolného a nabíjateľného multifunkčného svietidla s háčikom a magnetom na pripevnenie na akýkoľvek povrch, ako je LEDinspect Fast Charge Slim 500.

Káble na štartovanie a nabíjanie

Nakoniec nesmieme zabudnúť na štartovacie káble BATTERYstart Starter CABLE a nabíjacie káble BATTERYcharge pre elektromobily. Tie si musíte vybrať predovšetkým podľa špecifikácií vášho motora alebo typu zásuvky vo vašom vozidle na pripojenie k nabíjacej stanici alebo externému zdroju napájania.