Poctivá mechanika, precízne spracovanie, nádych luxusu a histórie. To sú len niektoré z dôvodov, prečo sa pre mnohých fanúšikov motorizmu stali veterány láskou na celý život. Špeciálne kúsky si ale vyžadujú aj špeciálnu starostlivosť a to najmä interiér auta. Tam najčastejšie dominuje koža, chróm a drevo – materiály, na ktorých sa zub času neúprosne podpíše. Pri renovácii či starostlivosti je preto najlepšou voľbou obrátiť sa na odborníkov vo fachu.

Skúsenosti a precíznosť v každom detaile

V dielni u chalanov sa už vystriedali viaceré motoristické „poklady“. Rukami im prešli vzácne veterány, moderné športiaky, ale aj luxusné jachty či súkromné lietadlá. Od roku 2013 sa venujú komplexnému servisu interiérov vozidiel, hlavne oprave a čisteniu kožených sedačiek, a to na najvyššej úrovni a vypracovali sa na top odborníkov najmä na kožené povrchy. Koža je totiž nesmrteľný materiál s úžasnými vlastnosťami, nádychom elegancie a luxusu. Jediné, čo potrebuje, je pravidelná a správna starostlivosť. Pri oldtimeroch to platí dvojnásobne, preto renováciu Jaguaru 3.8 S z roku 1968 dotiahli k dokonalosti.

Renovácia interiéru štýlového Jaguaru zo 60. rokov

Zelený krásavec v dielni znova ožil a značne omladol. Prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru vrátane opravy a čistenia kože, farbenia, tmelenia, lakovania, zjednotenia farby, čistenia a ošetrenia drevených aj chrómových prvkov. Pozrite si luxusný výsledok renovácie tohto krásneho veterána vo videu.

Aj na prvý pohľad stará vec, ktorá má však s pribúdajúcim časom obrovskú hodnotu, môže s pravidelnou a vhodnou starostlivosťou vydržať desiatky rokov. Či už máte doma kúsok z minulého storočia, youngtimera alebo len „obyčajné“ vozítko na každý deň, jeho interiéru by ste mali dopriať starostlivosť odborníkov aspoň raz do roka. Za top kvalitou pritom nemusíte ani cestovať – chalani zo servis-sedaciek.sk prídu v prípade potreby až do vašej garáže. Pozrite si ďalšie renovácie kože z našich referencií v autách, ale aj doma, a doprajte aj svojmu koženému čalúneniu top starostlivosť.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov