Nezáleží, či hra, alebo realita. Enzo je rýchly stále. Veď má aj rýchle meno :)

Štartová listina stála za to aj tento rok. Nechýbal štvornásobný majster sveta Formuly 1 -  Sebastian Vettel, pilot Red Bullu Pierre Gasly, 9-násobný víťaz 24-hodinovky Le Mans - Tom Kristensen, Mick Schumacher a mnoho ďalších. Na štartovej listine sa nachádza aj meno, o ktorom počul iba málokto. Talian Enzo Bonito pri jeho vystúpení na pretekoch šampiónov šokoval celý svet. Rýchlosť dokázal preniesť z hernej konzoly do reálneho auta.

Enzo nepreteká v skutočnom svete, ale v tom virtuálnom. Takzvané e Sports zažívajú veľký rozmach a Enzo dokazuje, že rozdiel medzi hrou a realitou sa stenčuje. Enzo Bonito najprv vyhral eRace of Champions, z ktorého postúpil medzi “veľké ryby”. Jeden by povedal, že ako úplný nováčik nemá šancu, ale nedal sa. Hneď v prvých pretekoch porazil majstra sveta Formuly E, Lucasa di Grassiho o 669 tisícin sekundy.

Bonito si pripísal ešte jedno víťazstvo, proti jednému z najlepších jazdcov IndyCar - Ryanem Hunter-Reayovi. Oboch profesionálov porazil za volantom pomerne neznámeho športiaku Vuhl 05. V edícii ROC Edition ponúkajú z 2,3-litrového štvorvalca Ford výkon 365 koní, no váži iba 695 kg. A samotný Bonito sa takisto nemá zle, keďže za podobné vystúpenia si je schopný zarobiť aj niekoľko tisícok eur. Hold, hranie hier nie je len nezmyselná strata času, ako sa to mnohí rodičia snažia deckám nahovoriť. :)