Je dôležité poznamenať, že zbierka stále prebieha až do konca septembra. Ak by ste chceli prispieť, máte možnosť poslať akúkoľvek sumu na transparentný účet alebo prostredníctvom darcovskej SMS správy.

Po mesiacoch prác, ktoré sa začali v novembri so získavaním potrebných povolení pre projekt, bola včera úspešne dokončená etapa a podujatie Rally Radosti úspešne ukončilo svoju púť cez Slovensko. "Ešte teraz cítime emócie z celého víkendu. Tieto tri náročné dni sme premenili nielen na úžasný výsledok v zbierke finančných prostriedkov, ale s pomocou nášho organizačného tímu a účastníkov sme tiež naplnili sny a videli tisíce úsmevných tvárí na siedmich rôznych miestach po celej krajine. Pre mnohých ľudí je mať možnosť vidieť tieto automobily, sadnúť si za volant alebo stlačiť plynový pedál a počuť zvuk veľkých motorov splneným snom, a sme radi, že im to môžeme poskytnúť," povedal Peter Jakabovič, predseda občianskeho združenia Rally Radosti. "Na druhej strane, nekonečné ĎAKUJEME patrí práve týmto ľuďom, ktorí navštívili Rally Radosti a ochotne prispeli do zbierok, aby spoločne pomohli tým, ktorí to najviac potrebujú."

Tento rok Rally Radosti zhromaždila rekordnú sumu

Presiahla hranicu 50 000 eur. Hlavným cieľom ročníka 2023 je poskytnúť pomoc deťom, ktoré potrebujú rehabilitačnú starostlivosť. Celkový výsledok zbierky, ktorá stále prebieha až do 30. septembra tohto roku, bude použitý na rekonštrukciu a vytvorenie rehabilitačného priestoru v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici.

"Na realizáciu rekonštrukcie budeme potrebovať trochu vyššiu sumu, než sme získali na námestiach, ale veríme, že vďaka štedrým darcovom a našim partnerom budeme schopní splniť náš sen a poskytnúť deťom, ktoré po ťažkých operáciách potrebujú rehabilitáciu, priestor, v ktorom sa budú cítiť pohodlne a budú mať prístup k vrcholnej starostlivosti. Týmto chceme pomôcť deťom čo najskôr sa vrátiť do normálneho života," vysvetlil Jakabovič a dodal: "Vytvorenie nového rehabilitačného priestoru na svetovej úrovni v banskobystrickej nemocnici bude slúžiť desaťročia pre všetky deti, ktoré budú potrebovať túto starostlivosť. Preto vyzývame všetkých, ktorí sú schopní prispieť, aby tak urobili do konca septembra a pomohli nám zrealizovať túto aktivitu na najvyššej možnej úrovni."

Ak chcete prispieť do zbierky Rally Radosti, máte možnosť to urobiť do konca septembra. Všetky potrebné informácie nájdete na webovej stránke www.rallyradosti.sk. Aktivity a udalosti spojené s Rally Radosti je tiež možné sledovať na sociálnych médiách, ako je Facebook a Instagram. Organizácia tiež zverejňuje svoj transparentný účet, kde je dostupná história transakcií pre väčšiu transparentnosť. Tento účet slúži nielen počas udalostí, ale je aktívny celý rok, umožňujúc tak kontinuálnu možnosť prispievať.

zdroj: RallyRadosti.sk

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov