Alfa Romeo môže veru prinavrátiť zašlú slávu starým modelom. Veď dnes má tak oklieštenú ponuku a predáva tak málo áut, že sa o jej budúcnosť pod krídlami FCA reálne obávam. Kúpiť si môžete síce vynovenú Guliu a Stelvio, avšak ponuku dopĺňa už len vcelku staršia Giulietta. To je všetko. Dokonca aj tá by mala tento rok skončiť. Takže len 2 modely v ponuke? Na prežitie skutočne málo. A to nehovorím o malej ponuke motorov.

Na Twitter vypustili malú upútavku o comebacku bližšie nešpecifikovaného modelu, ktorý by mali predstaviť na blížiacom sa autosalóne v Ženeve. Čo to bude, sa môžeme tých pár dní skutočne asi len dohadovať. Bude to ešte výkonnejšia Giulia s prívlastkom GTA? Alebo to bude nový model Tonale? To by však nebol comeback. Nechajme sa prekvapiť.

Alebo to bude coupe na štýl Brery alebo GTV? Na pokusy so športovým 8C asi v Alfe nemajú peniaze, malé automobily na štýl 145 či 146 to v dnešnej dobe asi tiež nebudú. Takže nechajme sa prekvapiť a dúfajme, že Alfe sa bude dariť v predajoch viac, než doteraz. Určite si to zaslúži. Bližšie podrobnosti sa tak dozvieme na autosalóne v Ženeve, ktorý štartuje už 3. marca 2020.

Zdroj: carthrottle.com