Keď porovnáme novú sedmičku G70 alebo pripravované SUV XM s práve odhalenou modernizáciou trojky, dá sa povedať, že je to skoro až nuda. Ak ale obrie ľadvinky na najnovších BMW nemusíte, tipujeme, že by sa vám mohol aktuálny facelift modelu G20 páčiť.

Ako sme už naznačili, o jeho predčasné odhalenie sa postarali čínske úrady, ktoré v rámci homologizačného procesu vyžadujú od automobiliek (pred uvedením na trh) okrem iného aj fotografie nových modelov. Až na to, že ich žiadnym spôsobom nemajú zabezpečené. Takže ak viete, kde hľadať...

Na oficiálnu premiéru prepracovaného BMW radu 3 v každom prípade už čakať nemusíme, zábery zachytávajú tento automobil podrobne a zo všetkých strán. A mali by sme dodať, že sa žiadne veľké prekvapenie nekoná.

Nemecká novinka dostala upravené predné svetlá, z ktorých zmizol pôvodný zárez, ľadvinky sú nepatrne hranatejšie a evidentne iný je tiež predný nárazník. Dizajnéri na ňom zväčšili prostredný výrez s prívodom vzduchu k chladičom, naopak postranné nasávacie otvory (privádzajúce vzduch k brzdovým kotúčom) boli zmenšené.

Horné partie zadnej časti sa zdajú byť identické, je ale dosť možné, že návrhári BMW zmenili vnútornú konštrukciu hlavných združených svetiel, ako býva pri faceliftoch mníchovskej značky zvykom. Modernizovaný bol naopak nárazník, v ktorom sa objavil väčší čierny panel, viditeľne falošné šesťuholníkové chrómované výfukové koncovky a vertikálne odrazky po stranách.

Podľa všetkého by na obrázkoch mali byť zachytené modely s M paketom a výsledok dosť pripomína napríklad BMW X4 M. Čo naopak vidieť nie je, je fakt, že sa nepozeráme na štandardnú trojku G20, ale na jej predĺžený čínsky variant G28 s natiahnutým rázvorom. Rovnako by sme mali pripomenúť, že finálny dizajn európskeho prevedenia sa môže v detailoch od tohto vozidla líšiť, to však zrejme nezistíme skôr ako na jeseň, kedy má mať naša modernizovaná G20 premiéru.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 10 obrázkov