Vďaka Maxi bonusu až 2 000 € si môžete dopriať napríklad Volkswagen Golf už od 20 990 € vo výbave Life s motorom 1.0 TSI. Aj lepšie vybavený a výkonnejší Golf Style s motorom 1.5 TSI ACT môžete mať teraz za slušných 25 290 €. Tu dostanete nielen motor s výkonom 110 kW (150 k), ale aj LED svetlomety Plus, väčšie rádio s 10-palcovým displejom, bezdrôtovú konektivitu so smartfónom, sedadlá ergoActive, ambientné osvetlenie interiéru, osvetlenú mriežku chladiča a mnoho ďalšieho, ako napríklad systém Car2X, rozsiahlu bezpečnostnú výbavu, digitálny kokpit a podobne.

Volkswagen ponúka hneď na začiatku predaja zaujímavý bonus na nový model VW ID.7! Potešia sa aj záujemcovia o klasický Golf, kde sú navyše k dispozícii modely dostupné ihneď.
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Dnes je však najväčšou výhodou dostupnosť tohto modelu. Kým sa minú skladové zásoby, môžete si vybrať z množstva dostupných modelov a zaobstarať si ten svoj prakticky ihneď. Ešte ho stihnete zaparkovať a zabaliť pod stromček. Ak máte dostatočne veľký a prístupný stromček a dosť baliaceho papiera. Ak nie, postačí zabaliť symbolicky kľúč od auta a zvyšok si už rodinka domyslí.

Volkswagen ponúka bonus aj na svoj nový model ID.7 vo výške až 3 000 eur. Tým sa jeho základná cena začína na úrovni 51 990 €. Za túto cenu dostanete mimoriadne aerodynamickú reprezentatívnu limuzínu ID.7 Pro so 77 kWh batériou a dojazdom až 621 km, ktorá používa nový koncernový elektromotor s výkonom až 210 kW (286 k). To znamená veľmi slušnú dynamiku – zrýchlenie z 0 na 100 km/h trvá iba 6,5 sekundy. Vylepšená batéria zvládne nabíjanie maximálnym výkonom až 175 kW, takže z 5 na 80 % ju nabijete iba za 28 minút. Dodajme, že práve vďaka skvelej aerodynamike (Cd=0,23) dosahuje priemerná spotreba elektrickej energie iba 14,08 kWh/100 km. To je na takmer 5-metrovú limuzínu s vyše 530-litrovým batožinovým priestorom takmer neuveriteľné.

Základná výbava verzie Pro je veľmi bohatá: rozsiahle bezpečnostné vybavenie, Car2X, LED svetlá, Head-up displej, bezdrôtová konektivita so smartfónmi, cúvacia kamera, adaptívny tempomat, bezkľúčový vstup, ambientné osvetlenie interiéru a 19-palcové disky. To všetko je v cene. Tak teda aké budú vaše Vianoce? Prajeme vám, aby boli tie najkrajšie! Viac zaujímavých informácií zo sveta značky Volkswagen nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk.