Asistenčné prvky SmartSense dajú pozor na to, aby ste sa držali vo svojom pruhu a pomôžu vám aj s parkovaním.

S technológiou na monitorovanie mŕtveho uhla budete mať oči aj na chrbte.

Športová výbava N Line

Skvelou správou je, že nový i20 je teraz po prvý raz k dispozícii aj v športovo ladenej výbave N Line. Má nápadný dizajn inšpirovaný motoršportovými špeciálmi Hyundai a ponúka dynamický jazdný výkon. Na výber je zaujímavá paleta benzínových motorov – od tradičnej 4-valcovej atmosféry po turbom preplňovaný motor s mild hybridnou technológiou a výkonom až 88 kW (120 k). Hyundai i20 N Line má už v základnej výbave 8-palcový displej infotainmentu či cúvaciu kameru. Jeho cena sa začína na sume 15 090 €.

Vyspelý a moderný dizajn vás poteší aj v interiéri. Spojenie s vozidlom nadviažete cez 10-palcovú, dotykovú obrazovku.  

Najlepšia konektivita v triede a ovládanie hlasom s technológiou Bluelink.

Už od 98 € mesačne aj s poistením

V roku 2020 sa predalo vyše 1 300 kusov modelu i20 a nebola to náhoda. Ponúka totiž skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty. Teraz je i20-tka vďaka financovaniu Refresh paušál ešte dostupnejšia. Po zaplatení akontácie platí zákazník nízke mesačné platby, pretože po najazdení do 30 000 km ročne aj po troch rokoch Hyundai garantuje zostatkovú hodnotu minimálne 30 % z počiatočnej ceny vozidla. Nový model i20 je dostupný už od 98 € mesačne aj s povinným zmluvným a havarijným poistením.

Výrazný, športový dizajn nie je jeho najväčšou prednosťou. Tú spoznáte, keď stúpite na plyn.

S najlepšou spotrebou a emisiami CO2 vo svojej triede ušetríte s novou i20 svoju peňaženku i životné prostredie. 

Nový balík výhod COOL

Hyundai aktuálne ponúka k vybraných skladovým vozidlám aj špeciálny balík výhod COOL. Novučičké auto je teraz možné získať s dodatočnou zľavou a kompletnou sadou štyroch zimných pneumatík zadarmo. Navyše poplatok za registráciu nového vozidla Hyundai zákazníkom preplatí. Nechýba ani 5-ročná záruka bez obmedzenia najazdených kilometrov. Na auto dostupné skladom nemusíte čakať a všetko podstatné vybavíte bezpečne z domu cez internet alebo telefón.

Ak vás nový Hyundai i20 zaujal a radi by ste sa dozvedeli viac, navštívte www.hyundai.sk

S nástrahami mesta si poradíte jednoducho vďaka inteligentnej technológii s prediktívnym brzdením a parkovacím asistentom.