Model Nextbase 322GW ponúka všetko potrebné, čo by mala dobrá kamera obsahovať

Kamery do auta Nextbase si zakladajú predovšetkým na kvalitnom obraze, čo je jeden z najdôležitejších parametrov, aby si kamery plnili svoju funkciu. Nextbase 322GW ponúka vysoké rozlíšenie FULL HD a to až pri 60fps, vďaka čomu autokamera zaznamenáva ostrý a plynulý obraz. Ďalej kamera disponuje clonou f=1,6, ktorá prepúšťa dostatočné množstvo svetla, aby bol obraz dobre viditeľný aj za zhoršených svetelných podmienok.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Možnosť pridania dvoch rôznych zadných kamier zďaleka nemá každý

Veľkou výhodou modelu 322GW je možnosť pridania zadnej kamery, kde je dokonca na výber až z troch rôznych typov zadných kamier ako je kamera na zadné sklo, kabínová kamera a zadná teleskopická kamera, ktorá sníma záber cez zadné okno (záber je podobný ako pri pohľade do spätného zrkadla. Jednoduchú inštaláciu zabezpečuje magnetický držiak, ktorý sa uchytáva z prednej časti na telo kamery, čo umožňuje rýchlu montáž/ demontáž. V balení nájdete nalepovací aj prísavný držiak.

Disponuje GPS a G-senzorom

To umožňuje zaznamenávať údaje o polohe, rýchlosti a preťažení (napríklad pri prudkom brzdení, alebo autonehode). Inteligentný parkovací režim stráži Vaše zaparkované vozidlo, ak dôjde ku kolízii, automaticky spustí nahrávanie a zaznamená vinníka, čo sa výborne hodí na parkoviskách hypermarketov, obchodných centier a preplnených sídliskách.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Kameru do auta Nextbase je možné prepojiť s telefónom prostredníctvom WiFi. Značka Nextbase má vlastnú aplikáciu MyNextbase Connect, cez ktorú môžete sťahovať a zdielať videá priamo do telefónu alebo na sociálne siete.

MyNextbase Player slúži na prehrávanie a editovanie zaznamenaných videí vo vašom počítači. Model autokamery Nextbase 322GW je oproti predchádzajúcim modelom až o 30% menší, no stále si zachováva plnohodnotný 2,5“ dotykový displej. Nextbase 322GW je ideálna autokamera, ktorá ponúka všetky potrebné funkcie spolu s kvalitným záznamom a to za primeranú cenu. 

VYUŽITE 10% ZĽAVOVÝ KUPÓN TOPSPEED10

Pre našich fanúšikov sme pripravili zľavový kupón v hodnote 10% na celý sortiment produktov Nextbase, pri nákupe na www.autokamery.eu stačí iba zadať zľavový kupón TOPSPEED10 a zľava bude z nákupu automaticky odpočítaná.