Každý rok vás na stránkach topspeed.sk pozývam na rôzne podujatia. Okrem pre mňa zatiaľ najúspešnejšieho Veteranfest Slavkov však zdieľam aj menšie prehliadky starých či nových áut. Legendy v Prahe však sú odlišnejšie. Ide o spojenie prezentácii rôznych klubov ale aj výstava nových či starších áut, teda taký autosalón s výstavou dokopy.

Výstava pre kluby

I keď je Praha pre nadšencov motorizmu najbližšie pre ľudí zo západného Slovenska, podujatie je natoľko zaujímavé, žeby nad ním nemali mávnuť rukou ani vzdialenejší "petrolheadi". Medzi rôznymi vystavovateľmi nebudú chýbať kluby priaznivcov značiek BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Aston Martin, Ford či Volvo.

Akcia prebieha počas dvoch víkendových dní 28. a 29. mája 2022. Okrem už spomínaných klubov a vystavovateľov značiek sa budete môcť pokochať pavilónom prezentujúcim talianske autá, ďalej pavilónom Shell rýchlosti či osláviť spolu s Ferrari 75. výročie od založenia automobilky. Pozrite si tak video z posledného ročníka 2019, ktorá vás možno nakopne si zakúpiť lístky.