Najprv základné technické parametre. Komplexnú úpravu podstúpilo BMW X7 vo verzii xDrive40d, teda model s najvýkonnejším vznetovým motorom, ktorý si môžete v tomto aute aktuálne kúpiť. Má 3,0-litrový radový šesťvalec s výkonom 250 kW (340 koní) a 700 Nm. Z 0 na 100 km/h zrýchli za 5,9 sekundy a maximálna rýchlosť je 245 km/h.

Na úpravách pracovala napríklad kreatívna riaditeľka spomínanej talianskej spoločnosti, Rosella Barbuto. Takže aj ona je zodpovesná za exteriér lakovaný zeleným odtieňom Oxford Green z dielní BMW Individual. V interiéri potom pribudli exkluzívne materiály, ako napríklad lišty z ebenového dreva alebo alcantara na sedadlách.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Ionizátor prevonania interiér

Spolu s tým tu nájdete cestovnú súpravu s tromi zásuvkami v batožinovom priestore, do ktorých môžete vložiť všetky jedinečné prvky z výbavy, ako napríklad kožený bezpečnostný pás pripojiteľný na obojok, vôdzku, kožený obojok, deku na zadné sedadlá z nylonu a alcantary, pohodlný vankúš, matnú čiernu termofľašu, dve porcelánové misky, hygienické vrecúška a utierky či ionizátor od talianskeho odborníka na parfémy, Luca Maffei.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 12 obrázkov

Ebenové drevo nájdete aj na rôznych iných miestach v interiéri, je z neho vyrobené napríklad obloženie palubnej dosky či ovládače elektrických sedadiel. Samozrejme skúšať dynamiku auta či jeho schopnosti v zákrutách so psom na palube asi nebude najrozumnejší nápad, aby vám štvornohý miláčik „neupravil“ interiér nad rámec toho, čo do neho namontovala firma Poldo Dog Culture.

Zdroj: BMW