To auto môže vyzerať na prvý pohľad ako vtip – superšport s čiernymi plastovými lemami blatníkov, strešným nosičom a mierne zodvihnutým podvozkom, ktorý sa tvári, že má namierené do terénu...

Môžeme vás však uistiť, že vás v žiadnom prípade za nos neťaháme. Ak sa pozriete do galérie, nájdete tam oficiálne ilustrácie chystaného Huracánu Sterrato, ktoré zverejnila samotná automobilka. A práve preto, že vozidlo na nich je viac ako podobné stroju z úvodného obrázku, predpokladáme, že ide skutočne o predčasný únik sériového Sterrata.

Ak sa pozorne pozriete do pravého dolného rohu dverí, určite neprehliadnete menovku napísanú tým správnym fontom, aj ďalšie detaily však zodpovedajú pôvodným továrenským počítačovým renderom.

Platí to samozrejme pre predné prídavné svetlá so šesťuholníkovým tvarom, umiestnené na prednom nárazníku, spomínané nelakované lemy či výraznejšie vytiahnuté prahy s nasávaním k zadným brzdám. „Správne“ vyzerá tiež extrémnejšie profilovaná spodná časť predného nárazníka a k celkovému offroad dojmu prispieva i poľovnícky/vojenský/prírodný šedo-zelený odtieň laku.

Čo sa týka premiéry, sme trochu v rozpakoch. Dnes má Lamborghini ukázať novú verziu Huracánu Tecnica, pri pohľade na úvodnú fotografiu to však vyzerá, že by v priebehu dnešného dňa mohli byť tie svetové premiéry hneď dve. Nechajme sa (teda už len do istej miery) prekvapiť.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 7 obrázkov

zdroj: Lamborghini, Instagram Cochespias