Oficiálna svetová premiéra nového Lamborghini Huracán Tecnica by mala prebehnúť už zajtra, ako to ale už býva, ani tentoraz automobilka neustrážila oficiálne fotky, ktoré sa v predstihu dostali na Instagram. Tým samozrejme nevylučujeme, že ich niekomu nepodstrčil samotný výrobca, v každom prípade zajtrajšia prezentácia týmto už trochu stráca lesk, a preto nám druhá možnosť nedáva veľmi zmysel.

Aj preto, že zatiaľ nemáme k dispozícii továrenské dáta, berte nasledujúce technické parametre s rezervou, nepredpokladáme ale, že by sa mali zásadne líšiť od toho, čo zajtra zverejní firma z bolonskej Sant'Agaty...

STO s uhladeným zovňajškom

Nový variant Tecnica by mal byť zaujímavý tým, že ponúkne 640-koňovú verziu atmosférického motora s objemom 5,2 litra z modelu Huracán STO a navyše v kombinácii s pohonom zadných kolies.

Na rozdiel od okruhového Super Trofeo Omologato vyzerá Tecnica oveľa civilizovanejšie. Dostala decentnejší predný nárazník, predovšetkým ju ale spoznáte podľa nového „svetelného podpisu“ v tvare písmena Y, ktorý novinka tak trochu odkopírovala od Lamborghini Sián postaveného na základoch Aventadoru.

Umiernená je tiež zadná časť, kde namiesto obrovského krídla nájdete veľmi decentný spojler, aj keď nemôžeme vylúčiť, že sa výraznejšia kapotáž, „rýchle pruhy“ či iné väčšie aerodynamické prvky neobjavia v rámci príplatkovej výbavy. Jediným výrazným detailom je tak okrem spomínaných predných svetiel krikľavý zelený lak, ktorý by ale nemal byť pre zákazníkov povinný. Viac detailov zverejníme už zajtra...