Táto oblasť Bratislavy zažíva prudký rast. Na území medzi dvoma diaľnicami D1 a D4 pribúdajú obchodné prevádzky, navyše medzi hlavným mestom a seneckým okresom prechádza v tomto smere každý deň veľa vodičov. Sme veľmi radi, že už aj im môžeme ponúknuť kvalitné produkty a služby a veríme, že sa nová čerpacia stanica stane ich pravidelnou zastávkou,“ hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Na čerpacej stanici OMV Ivanka pri Dunaji je zákazníkom/motoristom k dispozícii štandardná ponuka kvalitného paliva. Vodiči, ktorí chcú svojim vozidlám dopriať to najlepšie, môžu natankovať prémiové palivá OMV MaxxMotion, ktorých receptúra spĺňa tie najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu.

Starostlivosť o auto sa však nekončí pri kvalitnom benzíne a nafte. Motoristi na čerpacej stanici OMV v Ivanke pri Dunaji nájdu aj umyvárku, vybavenú najmodernejšími technológiami. Pre vodičov, ktorí uprednostňujú očistu auta plne vo svojej réžii, sú k dispozícii aj samoobslužné boxy s integrovanými odstraňovačmi hmyzu. Samozrejmosťou je starostlivosť o interiér, výkonné vysávače aj silno znečistené auto rýchlo vrátia do želaného stavu.

Nová prevádzka je aj miestom na celkové načerpanie energie. Návštevníci si v príjemnom prostredí môžu vychutnať už tradične chutnú VIVA kávu alebo prémiovú single origin kávu Guatemala. Hlad zaženie nová ponuka hot-dogov s vysokým obsahom mäsa, či široký výber špeciálnych bagiet.

Členovia vernostného programu OMV SMILE & DRIVE tak majú k dispozícii ďalšiu čerpaciu stanicu, na ktorej môžu čerpať výhody za svoje body.

zdroj: OMV Slovensko